
Müslibar med kesamdipp
Müsli er et morsomt alternativ som barna liker. Det er både godt og gøy å dyppe bitene i deilig kesam.

Ingredienser
Antall porsjoner
16
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Sett ovnen på 180 °C. Smelt smør, sukker og honning på middels varme til sukkeret er oppløst.
- 2
Hakk nøtter og vend inn i den varme blandingen sammen med havregryn, kokos, gresskarkjerner og rosiner.
- 3
Fordel blandingen utover i en ildfast form, ca 24 x 30 cm, dekket med bakepapir. Press blanding godt ned i formen og pass på at det er jevnt.
- 4
Stek i ovnen i 25 minutter eller til gyllen. Avkjøl i 30 minutter før den deles i biter. Avkjøl helt, gjerne i kjøleskapet.
- 5
Rør sammen kesam og honning. Server som dipp til müslibarene.
Tips
Müslibars er også god turmat, så pakk ned noen i sekken neste gang du skal på tur.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


