Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Müslibar med kesamdipp

Enkel
40min

Müsli er et morsomt alternativ som barna liker. Det er både godt og gøy å dyppe bitene i deilig kesam.

3.8
(29)
Next ImageMüslibar med kesamdipp

Ingredienser

Antall porsjoner

16

Ingredienser

0.5 dl
brunt sukker
1 dl
honning
0.5 dl
mandler
0.5 dl
hasselnøtter
3 dl
havregryn
1 dl
kokosmasse
1 dl
gresskarkjerner
1 dl
rosiner

Kesamdipp

1 ss
honning

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 180 °C. Smelt smør, sukker og honning på middels varme til sukkeret er oppløst.

  2. Hakk nøtter og vend inn i den varme blandingen sammen med havregryn, kokos, gresskarkjerner og rosiner.

  3. Fordel blandingen utover i en ildfast form, ca 24 x 30 cm, dekket med bakepapir. Press blanding godt ned i formen og pass på at det er jevnt.

  4. Stek i ovnen i 25 minutter eller til gyllen. Avkjøl i 30 minutter før den deles i biter. Avkjøl helt, gjerne i kjøleskapet.

  5. Rør sammen kesam og honning. Server som dipp til müslibarene.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Müslibars er også god turmat, så pakk ned noen i sekken neste gang du skal på tur.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter