Marinert laksesnacks
Enkel•20 min min
Japan møter Mexico i disse frekke munnfullene med laks, soyasaus og nacho. Rådgod comfort food som overrasker!
Ingredienser
Antall porsjoner
-
400 glaksefileter uten skinn , eller annen laks med god kvalitet, uten skinn og bein
-
4 sssoyasaus
-
2 sssesamfrø , ristet gylne i pannen
-
16 stktortillachips eller kjeks
-
2 stkavokado , i skiver
-
8 stkcherrytomater , grovhakket
-
1 dl
-
2 stkvårløk , i tynne skiver
Slik gjør du det
-
1
Skjær laks i små terninger.
-
2
Bland med soyasaus og sesamfrø.
-
3
På tortillachips eller små kjeks legger du avokadoskiver, grovhakket tomat og litt av laksefyllet.
-
4
Legg en liten klatt TINE Lettrømme 10% på toppen.
-
5
Dryss over vårløk og nyt som en deilig snacks eller som en forrett.