Marinert laksesnacks

Marinert laksesnacks

0
48
Enkel20 min
Hva skjer dersom man spiser på spennende restauranter kveld etter kveld? Jo, da drømmer man frem nye oppskrifter mens man sover ... Erik drømte for eksempel frem en versjon av Poke-trendretten fra Hawaii, inspirert av restaurantbesøk i Australia og USA.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 400 g
    SALMA , eller annen laks med god kvalitet, uten skinn og bein
  • 4 ss
    soyasaus
  • 2 ss
    sesamfrø , ristet gylne i pannen
  • 16 stk
    tortillachips eller kjeks
  • 2 stk
    avokado , i skiver
  • 8 stk
    cherrytomater , grovhakket
  • 1 dl
  • 2 stk
    vårløk , i tynne skiver

Slik gjør du det

  1. 1

    Skjær laks i små terninger.

  2. 2

    Bland med soyasaus og sesamfrø.

  3. 3

    På tortillachips eller små kjeks legger du avokadoskiver, grovhakket tomat og litt av laksefyllet.

  4. 4

    Legg en liten klatt TINE Lettrømme 10% på toppen.

  5. 5

    Dryss over vårløk og nyt som en deilig snacks eller som en forrett.

Del denne oppskriften: