Marinert laksesnacks

(18)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Hva skjer dersom man spiser på spennende restauranter kveld etter kveld? Jo, da drømmer man frem nye oppskrifter mens man sover ... Erik drømte for eksempel frem en versjon av Poke-trendretten fra Hawaii, inspirert av restaurantbesøk i Australia og USA.

Antall porsjoner

Ingredienser

400 gSALMA, eller annen laks med god kvalitet, uten skinn og bein
4 sssoyasaus
2 sssesamfrø, ristet gylne i pannen
16 stktortillachips eller kjeks
2 stkavokado, i skiver
8 stkcherrytomater, grovhakket
1 dlTINE Lett 2 % (et godt alternativ til rømme)
2 stkvårløk, i tynne skiver
 Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Skjær laks i små terninger.
    2. Bland med soyasaus og sesamfrø.
    3. På tortillachips eller små kjeks legger du avokadoskiver, grovhakket tomat og litt av laksefyllet.
    4. Legg en liten klatt TINE Lett 2 % (et godt alternativ til rømme) på toppen.
    5. Dryss over vårløk og nyt som en deilig snacks eller som en forrett.
 Les kommentarer (0)

Kommentarer

  Legg til kommentar