Marinert laksesnacks
Enkel
20min
Japan møter Mexico i disse frekke munnfullene med laks, soyasaus og nacho. Rådgod comfort food som overrasker!
4.0
(53)

Ingredienser
Porsjoner
400 g
laksefilet uten skinn, eller annen laks med god kvalitet, uten skinn og bein
4 ss
soyasaus
2 ss
sesamfrø, ristet gylne i pannen
16 stk
tortillachips eller kjeks
2 stk
avokado, i skiver
8 stk
cherrytomat, grovhakket
1 dl
2 stk
vårløk, i tynne skiver
Slik gjør du
- 1
Skjær laks i små terninger.
- 2
Bland med soyasaus og sesamfrø.
- 3
På tortillachips eller små kjeks legger du avokadoskiver, grovhakket tomat og litt av laksefyllet.
- 4
Legg en liten klatt TINE Lettrømme 10% på toppen.
- 5
Dryss over vårløk og nyt som en deilig snacks eller som en forrett.
Trykk for å vurdere oppskriften