
Marinert laksesnacks
Enkel•20 min min
Hva skjer dersom man spiser på spennende restauranter kveld etter kveld? Jo, da drømmer man frem nye oppskrifter mens man sover ... Erik drømte for eksempel frem en versjon av Poke-trendretten fra Hawaii, inspirert av restaurantbesøk i Australia og USA.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
400 gSALMA , eller annen laks med god kvalitet, uten skinn og bein
-
4 sssoyasaus
-
2 sssesamfrø , ristet gylne i pannen
-
16 stktortillachips eller kjeks
-
2 stkavokado , i skiver
-
8 stkcherrytomater , grovhakket
-
1 dl
-
2 stkvårløk , i tynne skiver
Slik gjør du det
-
1
Skjær laks i små terninger.
-
2
Bland med soyasaus og sesamfrø.
-
3
På tortillachips eller små kjeks legger du avokadoskiver, grovhakket tomat og litt av laksefyllet.
-
4
Legg en liten klatt TINE Lettrømme 10% på toppen.
-
5
Dryss over vårløk og nyt som en deilig snacks eller som en forrett.