Laksetartar med sitrus og soya

Laksetartar med sitrus og soya

0
5
Enkel30 min
Det er like vanlig å spise kinesisk mat som britisk mat i Australia. Det er et multikulturelt kjøkken der. Kylie Kwong, kjent fra Masterchef Australia, kokkelerer på den kule restauranten Billy Kwong i Sydney. Her kan du spise ukjente australske ingredienser servert med kinesiske smaker.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 600 g
    SALMA eller annen laks av god kvalitet
  • 1 stk
    appelsin , saften
  • 2 stk
    lime , saften
  • 4 ss
    mørk soyasaus
  • 4 ss
  • ½ potte
    frisk koriander
  • 4 stk
    ristet toastskiver

Slik gjør du det

  1. 1

    Skjær laks i små, like terninger.

  2. 2

    Mariner fisken i en blanding av appelsin, lime og soya.

  3. 3

    Server med rømme, frisk koriander og toast.

Del denne oppskriften: