Laksetartar med sitrus og soya

Laksetartar med sitrus og soya

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
Det er like vanlig å spise kinesisk mat som britisk mat i Australia. Det er et multikulturelt kjøkken der. Kylie Kwong, kjent fra Masterchef Australia, kokkelerer på den kule restauranten Billy Kwong i Sydney. Her kan du spise ukjente australske ingredienser servert med kinesiske smaker.

Ingredienser

Antall porsjoner

600 g SALMA eller annen laks av god kvalitet
1 stk appelsin , saften
2 stk lime , saften
4 ss mørk soyasaus
4 ss TINE Lettrømme 10 %
½ potte frisk koriander
4 stk ristet toastskiver

Slik gjør du det

    1. Skjær laks i små, like terninger.
    2. Mariner fisken i en blanding av appelsin, lime og soya.
    3. Server med rømme, frisk koriander og toast.
Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat