Skip to main content

Laksetartar med sitrus og soya

Enkel
30min

Det er like vanlig å spise kinesisk mat som britisk mat i Australia. Det er et multikulturelt kjøkken der. Kylie Kwong, kjent fra Masterchef Australia, kokkelerer på den kule restauranten Billy Kwong i Sydney. Her kan du spise ukjente australske ingredienser servert med kinesiske smaker.

3.5
(6)
Next ImageLaksetartar med sitrus og soya

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

600 g
SALMA eller annen laks av god kvalitet
1 stk
appelsin, saften
2 stk
lime, saften
4 ss
mørk soyasaus
0.5 potte
frisk koriander
4 stk
ristet toastskive

Fremgangsmåte

  1. Skjær laks i små, like terninger.

  2. Mariner fisken i en blanding av appelsin, lime og soya.

  3. Server med rømme, frisk koriander og toast.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter