Håndkle og blad
Müslibar med kesamdipp
(1919)

Müslibar med kesamdipp

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Müsli er et morsomt alternativ som barna liker. Det er både godt og gøy å dyppe bitene i deilig kesam.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

16

Utstyr

Bakepapir
3 ssTINE Meierismør
½ dlbrunt sukker
1 dlhonning
½ dlmandler
½ dlhasselnøtter
3 dlhavregryn
1 dlkokosmasse
1 dlgresskarkjerner
1 dlrosiner

Kesamdipp

3 dlKesam® Original
1 sshonning
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 180 °C. Smelt smør, sukker og honning på middels varme til sukkeret er oppløst.
    2. Hakk nøtter og vend inn i den varme blandingen sammen med havregryn, kokos, gresskarkjerner og rosiner.
    3. Fordel blandingen utover i en ildfast form, ca 24 x 30 cm, dekket med bakepapir. Press blanding godt ned i formen og pass på at det er jevnt.
    4. Stek i ovnen i 25 minutter eller til gyllen. Avkjøl i 30 minutter før den deles i biter. Avkjøl helt, gjerne i kjøleskapet.
    5. Rør sammen kesam og honning. Server som dipp til müslibarene.
Blått hjerte
Tips!

Müslibars er også god turmat, så pakk ned noen i sekken neste gang du skal på tur.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat