Müslibar med kesamdipp

Müslibar med kesamdipp

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 40 min
Müsli er et morsomt alternativ som barna liker. Det er både godt og gøy å dyppe bitene i deilig kesam.

Antall porsjoner

Ingredienser

Utstyr

Bakepapir
3 ss TINE Meierismør
½ dl brunt sukker
1 dl honning
½ dl mandler
½ dl hasselnøtter
3 dl havregryn
1 dl kokosmasse
1 dl gresskarkjerner
1 dl rosiner

Kesamdipp

3 dl Kesam® Original
1 ss honning

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 180 °C. Smelt smør, sukker og honning på middels varme til sukkeret er oppløst.
    2. Hakk nøtter og vend inn i den varme blandingen sammen med havregryn, kokos, gresskarkjerner og rosiner.
    3. Fordel blandingen utover i en ildfast form, ca 24 x 30 cm, dekket med bakepapir. Press blanding godt ned i formen og pass på at det er jevnt.
    4. Stek i ovnen i 25 minutter eller til gyllen. Avkjøl i 30 minutter før den deles i biter. Avkjøl helt, gjerne i kjøleskapet.
    5. Rør sammen kesam og honning. Server som dipp til müslibarene.
Tips!

Müslibars er også god turmat, så pakk ned noen i sekken neste gang du skal på tur.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat