Müslibar med brunost

Müslibar med brunost

4
30
Enkel80 min
Dette er perfekt turmat som får deg til å yte litt ekstra.

Ingredienser

Antall stykker

Slik gjør du det

  1. 1

    Varm opp smør og sukker i en gryte og rør til sukkeret er oppløst. La blandingen småkoke i ca. 5 minutter under omrøring slik at sukkeret karamelliserer seg.

  2. 2

    Hakk nøtter og tørkede tranebær. Del brunost i små terninger.

  3. 3

    Bland nøtter, tørket frukt, havregryn og salt med smørblandingen. Vend inn brunostbiter til slutt.

  4. 4

    Hell blandingen over i en liten form, ca. 15x20 cm, dekket med bakepapir. Press blandingen godt ned og flat ut toppen. La avkjøle seg i kjøleskapet i ca. 1 time.

    Tips

    Disse holder seg best sammen når de er kalde. Du kan også servere disse som granola med melk.

  5. 5

    Del i avlange biter med en skarp kniv og server.

Tips

Bruk frø og nøtter du liker, bytt gjerne ut med tørket aprikos, dadler, rosiner eller nøtter med gresskar- og solsikkekjerner.

Del denne oppskriften: