Lettgravet laks med einebær

Lettgravet laks med einebær

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 60 min
Nydelig smakfull lettgravet laks med einebær. Husk at laksen må legges i fryseren i minst 3 døgn.

Ingredienser

Antall porsjoner

500 g side av laks (som har vært fryst i minst 3 døgn)
2 ss sukker
2 ss salt
½ dl einebær
2 dl TINE Seterrømme

Slik gjør du det

    1. Tin laksen i kjøleskap i et døgn. Skjær evetuelt av skinnet. Bland salt og sukker, og gni inn begge sidene av laksen med blandingen. Knus einebær og fordel det over fisken.
      Tips!

      Kjøper du ferdig frosset laks kan den legges rett til tining.

    2. La blandingen ligge på fisken i 40 minutter.
    3. Varm en stekepanne på høy varme. Legg fisken i tørr panne og stek den lett på hver siden, bare ti sekunder på hver side.
    4. Ta fisken opp på en skjærefjøl. Server laksen i tynne skiver. Sever med seterrømme, og gjerne flatbrød.
Tips!

Lettgravet laks kan også serveres med poteter og sennepssaus.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat