
Parmesankurver med julesalsa
En morsom vri på parmesanchips som er perfekt til årets juleselskap! Disse er fylt med en salsa av tørket frukt, nøtter og eple.

Ingredienser
Antall porsjoner
12
Ingredienser
Julesalsa
Fremgangsmåte
- 1
Forvarm ovnen til 200 °C og dekk et stekebrett med bakepapir. Riv parmesan fint og legg i små hauger på bakebrettet.
- 2
Stek i ovnen i ca. 10 minutter eller til gylne.
- 3
Jobb raskt og legg den varme osten over bunnen av et lite glass eller en skål som står opp ned og la avkjøl så den stivner som en liten kurv. Legg over på rist.
- 4
Kutt eple i små terninger og bank ut granateplekjernene med baksiden av en skje. Rens dem fri fra hinner.
- 5
Grovhakk hasselnøtter og rist raskt i en varm, tørr panne til de har fått en gyllen farge og lukter aromatisk, ca. 2 minutter.
- 6
Grovhakk fiken og ha i pannen med rosmarin og honning. Stek til alt er blandet godt sammen.
- 7
Tilsett eplebiter og granateplekjerner og vend raskt sammen. Fyll parmesanskålene med julesalsaen rett før servering.