
Laks med pepperrot- og chevrekrem
Du får en god start på middagen med denne lekre lakseforretten med norsk chevre fra Haukeli.

Ingredienser
Antall porsjoner
Pepperrot- og Chevrekrem
Pannestekt laks
Fremgangsmåte
- 1
Bland sammen pepperrot og Chevre Naturell.
- 2
Smak til med salt og pepper.
Pannestekt laks
- 3
Del laksen opp i porsjonsbiter. Salt og pepre fisken på begge sider.
- 4
Stek laksen i varm panne 1 min på hver side.
- 5
Server fisken på en seng av babyspinat/salatblader sammen med stikkelsbær/druer.
- 6
Fordel pepperrotkrem på toppen av laksen.
Tips
Skal laksen serveres som hovedrett bør laksemengden øke fra 100 g til 200 g per person. Laksen kan gjerne være litt rå i midten.
Tips
Server med ris og forretten blir til hovedrett.
Flere fristende oppskrifter


