Laks med pepperrot- og Chevre Naturellkrem

Laks med pepperrot- og chevrekrem

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
Du får en god start på middagen med denne lekre lakseforretten med norsk chevre fra Haukeli.

Antall porsjoner

Ingredienser

Pepperrot- og Chevrekrem

1 ss finrevet fersk pepperrot
1 stk Chevre Naturell Haukeli à 190 g
1 ts fingersalt
1 ts nykvernet sort pepper

Pannestekt laks

100 g SALMA
1 ts fingersalt
1 ts nykvernet sort pepper
5 stk stikkelsbær eller druer (etter sesong)
8 blader babyspinat eller salatblader

Slik gjør du det

    1. Bland sammen pepperrot og Chevre Naturell.
    2. Smak til med salt og pepper.
  1. Pannestekt laks

    1. Del laksen opp i porsjonsbiter. Salt og pepre fisken på begge sider.
    2. Stek laksen i varm panne 1 min på hver side.
    3. Server fisken på en seng av babyspinat/salatblader sammen med stikkelsbær/druer.
    4. Fordel pepperrotkrem på toppen av laksen.
      Tips!

      Skal laksen serveres som hovedrett bør laksemengden øke fra 100 g til 200 g per person. Laksen kan gjerne være litt rå i midten.

Tips!

Server med ris og forretten blir til hovedrett.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat