Håndkle og blad
Laks med pepperrot- og Chevre Naturellkrem
(33)

Laks med pepperrot- og chevrekrem

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Du får en god start på middagen med denne lekre lakseforretten med norsk chevre fra Haukeli.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

Pepperrot- og Chevrekrem

1 ssfinrevet fersk pepperrot
1 stkChevre Naturell Haukeli à 190 g
1 tsfingersalt
1 tsnykvernet sort pepper

Pannestekt laks

100 gSALMA
1 tsfingersalt
1 tsnykvernet sort pepper
5 stkstikkelsbær eller druer (etter sesong)
8 bladerbabyspinat eller salatblader
BladBlad

Slik gjør du det

  • Pepperrotkrem

    1. Bland sammen pepperrot og Chevre Naturell.
    2. Smak til med salt og pepper.
  • Pannestekt laks

    1. Del laksen opp i porsjonsbiter. Salt og pepre fisken på begge sider.
    2. Stek laksen i varm panne 1 min på hver side.
    3. Server fisken på en seng av babyspinat/salatblader sammen med stikkelsbær/druer.
    4. Fordel pepperrotkrem på toppen av laksen.
      Blått hjerte
      Tips!

      Skal laksen serveres som hovedrett bør laksemengden øke fra 100 g til 200 g per person. Laksen kan gjerne være litt rå i midten.

Blått hjerte
Tips!

Server med ris og forretten blir til hovedrett.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat