Skip to main content

Laks med pepperrot- og chevrekrem

Enkel
20min

Du får en god start på middagen med denne lekre lakseforretten med norsk chevre fra Haukeli.

4.8
(4)
Next ImageLaks med pepperrot- og chevrekrem

Ingredienser

Antall porsjoner

Pepperrot- og Chevrekrem

1 ss
finrevet fersk pepperrot
1 stk
Chevre Naturell à 190 g
1 ts
fingersalt
1 ts
nykvernet sort pepper

Pannestekt laks

100 g
SALMA
1 ts
fingersalt
1 ts
nykvernet sort pepper
5 stk
stikkelsbær eller druer (etter sesong)
8 blad
babyspinat eller salatblader

Fremgangsmåte

  1. Bland sammen pepperrot og Chevre Naturell.

  2. Smak til med salt og pepper.

Pannestekt laks

  1. Del laksen opp i porsjonsbiter. Salt og pepre fisken på begge sider.

  2. Stek laksen i varm panne 1 min på hver side.

  3. Server fisken på en seng av babyspinat/salatblader sammen med stikkelsbær/druer.

  4. Fordel pepperrotkrem på toppen av laksen.

    Tips

    Skal laksen serveres som hovedrett bør laksemengden øke fra 100 g til 200 g per person. Laksen kan gjerne være litt rå i midten.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Server med ris og forretten blir til hovedrett.

Flere fristende oppskrifter