Laks med pepperrot- og chevrekrem
Enkel•20 min min
Du får en god start på middagen med denne lekre lakseforretten med norsk chevre fra Haukeli.
Ingredienser
Antall porsjoner
Pepperrot- og Chevrekrem
-
1 ssfinrevet fersk pepperrot
-
1 stkChevre Naturell à 190 g
-
1 tsfingersalt
-
1 tsnykvernet sort pepper
Pannestekt laks
-
100 gSALMA
-
1 tsfingersalt
-
1 tsnykvernet sort pepper
-
5 stkstikkelsbær eller druer (etter sesong)
-
8 bladerbabyspinat eller salatblader
Slik gjør du det
-
1
Bland sammen pepperrot og Chevre Naturell.
-
2
Smak til med salt og pepper.
Pannestekt laks
-
3
Del laksen opp i porsjonsbiter. Salt og pepre fisken på begge sider.
-
4
Stek laksen i varm panne 1 min på hver side.
-
5
Server fisken på en seng av babyspinat/salatblader sammen med stikkelsbær/druer.
-
6
Fordel pepperrotkrem på toppen av laksen.
Tips
Skal laksen serveres som hovedrett bør laksemengden øke fra 100 g til 200 g per person. Laksen kan gjerne være litt rå i midten.