
Laks med pepperrot- og chevrekrem
- Enkel
- 20 min
Du får en god start på middagen med denne lekre lakseforretten med norsk chevre fra Haukeli.

Ingredienser
Pepperrot- og Chevrekrem
1 ss | finrevet fersk pepperrot |
1 stk | Chevre Naturell Haukeli à 190 g |
1 ts | fingersalt |
1 ts | nykvernet sort pepper |
Pannestekt laks
100 g | SALMA |
1 ts | fingersalt |
1 ts | nykvernet sort pepper |
5 stk | stikkelsbær eller druer (etter sesong) |
8 blader | babyspinat eller salatblader |


Slik gjør du det
-
-
Bland sammen pepperrot og Chevre Naturell.
-
Smak til med salt og pepper.
-
-
Pannestekt laks
-
Del laksen opp i porsjonsbiter. Salt og pepre fisken på begge sider.
-
Stek laksen i varm panne 1 min på hver side.
-
Server fisken på en seng av babyspinat/salatblader sammen med stikkelsbær/druer.
-
Fordel pepperrotkrem på toppen av laksen.Tips!
Skal laksen serveres som hovedrett bør laksemengden øke fra 100 g til 200 g per person. Laksen kan gjerne være litt rå i midten.
-

Tips!
Server med ris og forretten blir til hovedrett.
Produkter i oppskriften



La deg inspirere



Populært akkurat nå



Kommentarer