Laks med pepperrot- og Chevre Naturellkrem

Laks med pepperrot- og chevrekrem

0
4
Enkel20 min
Du får en god start på middagen med denne lekre lakseforretten med norsk chevre fra Haukeli.

Ingredienser

Antall porsjoner

Pepperrot- og Chevrekrem

  • 1 ss
    finrevet fersk pepperrot
  • 1 stk
    Chevre Naturell à 190 g
  • 1 ts
    fingersalt
  • 1 ts
    nykvernet sort pepper

Pannestekt laks

  • 100 g
    SALMA
  • 1 ts
    fingersalt
  • 1 ts
    nykvernet sort pepper
  • 5 stk
    stikkelsbær eller druer (etter sesong)
  • 8 blader
    babyspinat eller salatblader

Slik gjør du det

  1. 1

    Bland sammen pepperrot og Chevre Naturell.

  2. 2

    Smak til med salt og pepper.

Pannestekt laks

  1. 3

    Del laksen opp i porsjonsbiter. Salt og pepre fisken på begge sider.

  2. 4

    Stek laksen i varm panne 1 min på hver side.

  3. 5

    Server fisken på en seng av babyspinat/salatblader sammen med stikkelsbær/druer.

  4. 6

    Fordel pepperrotkrem på toppen av laksen.

    Tips

    Skal laksen serveres som hovedrett bør laksemengden øke fra 100 g til 200 g per person. Laksen kan gjerne være litt rå i midten.

Tips

Server med ris og forretten blir til hovedrett.

Del denne oppskriften: