Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Hasselbackpotet med ost, bacon og sopp

Enkel
1t

Hasselback-poteter er mest brukt som tilbehør til søndagsmiddagen, men det er så godt i seg selv, at vi bør spise dem oftere! Med litt bacon og sopp til har du plutselig en god lunsjrett.

4.3
(21)
Lagre
Skriv ut
Hasselbackpotet med ost, bacon og sopp

Ingredienser

4 stk
bakepotet
1 ts
salt
1 ts
pepper
1 ts
paprikapulver

Topping

200 g
bacon
100 g
sopp
2 ss
finhakket frisk timian

Slik gjør du

  1. Tips

    Skjær en liten bit av undersiden på poteten så den står støtt. Legg en spisepinne på hver side av poteten på fjøla slik at kniven er hindret fra i å presses helt ned. Da er det enklere å skjære i tynne skiver uten å skjære helt igjennom.

Tips

Hasselbackpoteter er best som store, godt melne poteter, men jo mindre potetene er, jo kortere er steketiden. Vurder derfor potetstørrelsen ut fra tid og behov.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter