Tips
Skjær en liten bit av undersiden på poteten så den står støtt. Legg en spisepinne på hver side av poteten på fjøla slik at kniven er hindret fra i å presses helt ned. Da er det enklere å skjære i tynne skiver uten å skjære helt igjennom.
Antall porsjoner
4
Skjær en liten bit av undersiden på poteten så den står støtt. Legg en spisepinne på hver side av poteten på fjøla slik at kniven er hindret fra i å presses helt ned. Da er det enklere å skjære i tynne skiver uten å skjære helt igjennom.
Tips
Hasselback-poteter er mest brukt som tilbehør til søndagsmiddagen, men det er så godt i seg selv, at vi bør spise dem oftere! Med litt bacon og sopp til har du plutselig en god lunsjrett.

Skjær en liten bit av undersiden på poteten så den står støtt. Legg en spisepinne på hver side av poteten på fjøla slik at kniven er hindret fra i å presses helt ned. Da er det enklere å skjære i tynne skiver uten å skjære helt igjennom.
Hasselbackpoteter er best som store, godt melne poteter, men jo mindre potetene er, jo kortere er steketiden. Vurder derfor potetstørrelsen ut fra tid og behov.