Håndkle og blad
Grillet landbrød med kylling og kremost
(33)

Grillet landbrød med kylling og kremost

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Grillet landbrød med kylling og kremost passer utmerket som lunsj eller lett middag. Det er enkelt å lage og smaker veldig godt. I tillegg til kyllingen, er brødet toppet med rødløk, cherrytomat og salat.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

4 skiverlandbrød gjerne av surdeig, eller rugbrød
2 ssolivenolje
4 ssTINE Kremgo’® Urter
2 stksmå kyllingbryst
½ tssalt
¼ tsnykvernet pepper
1 ssTINE Meierismør
1 stkhvitløksfedd
12 stkcherrytomater
½ stkrødløk
½ tssalt
¼ tsnykvernet pepper
1 ssolivenolje
1 tssherryeddik
4 stksalatblader

Pynt:

8 stkgressløk eller ramsløk
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Stek kyllingbryst i en panne med smør og finhakket hvitløk, dryss på litt salt og pepper. Bak ferdig i ovnen ved 160 °C i ca 10 minutter.
    2. Pensle brødskiven med olje og grill raskt. Smør kremost på skivene.
    3. Topp skivene med salatblader og skiver av kylling.
    4. Del tomatene i små båter som er blandet med finhakket rødløk, olje, eddik, salt og pepper. Pynt med gressløk eller ramsløk.
Blått hjerte
Tips!

Varier gjerne med ulike kremoster med smak.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat