Grillet landbrød med kylling og kremost

(3)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Grillet landbrød med kylling og kremost passer utmerket som lunsj eller lett middag. Det er enkelt å lage og smaker veldig godt. I tillegg til kyllingen, er brødet toppet med rødløk, cherrytomat og salat.

Antall porsjoner

Ingredienser

4 skiverlandbrød gjerne av surdeig, eller rugbrød
2 ssolivenolje
4 ssTINE Kremgo’® Urter
2 stksmå kyllingbryst
½ tssalt
¼ tsnykvernet pepper
1 ssTINE Meierismør
1 stkhvitløksfedd
12 stkcherrytomater
½ stkrødløk
½ tssalt
¼ tsnykvernet pepper
1 ssolivenolje
1 tssherryeddik
4 stksalatblader

Pynt:

8 stkgressløk eller ramsløk
 Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Stek kyllingbryst i en panne med smør og finhakket hvitløk, dryss på litt salt og pepper. Bak ferdig i ovnen ved 160 °C i ca 10 minutter.
    2. Pensle brødskiven med olje og grill raskt. Smør kremost på skivene.
    3. Topp skivene med salatblader og skiver av kylling.
    4. Del tomatene i små båter som er blandet med finhakket rødløk, olje, eddik, salt og pepper. Pynt med gressløk eller ramsløk.

Tips:

Varier gjerne med ulike kremoster med smak.

 Les kommentarer (0)

Kommentarer

  Legg til kommentar