Grillet landbrød med kylling og kremost

Grillet landbrød med kylling og kremost

0
5
Enkel15 min
Grillet landbrød med kylling og kremost passer utmerket som lunsj eller lett middag. Det er enkelt å lage og smaker veldig godt. I tillegg til kyllingen, er brødet toppet med rødløk, cherrytomat og salat.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 4 skiver
    landbrød gjerne av surdeig, eller rugbrød
  • 2 ss
    olivenolje
  • 4 ss
  • 2 stk
    små kyllingbryst
  • ½ ts
    salt
  • ¼ ts
    nykvernet pepper
  • 1 ss
  • 1 stk
    hvitløksfedd
  • 12 stk
    cherrytomater
  • ½ stk
    rødløk
  • ½ ts
    salt
  • ¼ ts
    nykvernet pepper
  • 1 ss
    olivenolje
  • 1 ts
    sherryeddik
  • 4 stk
    salatblader

Pynt:

  • 8 stk
    gressløk eller ramsløk

Slik gjør du det

  1. 1

    Stek kyllingbryst i en panne med smør og finhakket hvitløk, dryss på litt salt og pepper. Bak ferdig i ovnen ved 160 °C i ca 10 minutter.

  2. 2

    Pensle brødskiven med olje og grill raskt. Smør kremost på skivene.

  3. 3

    Topp skivene med salatblader og skiver av kylling.

  4. 4

    Del tomatene i små båter som er blandet med finhakket rødløk, olje, eddik, salt og pepper. Pynt med gressløk eller ramsløk.

Tips

Varier gjerne med ulike kremoster med smak.

Del denne oppskriften: