Grillet landbrød med kylling og kremost

Grillet landbrød med kylling og kremost

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Grillet landbrød med kylling og kremost passer utmerket som lunsj eller lett middag. Det er enkelt å lage og smaker veldig godt. I tillegg til kyllingen, er brødet toppet med rødløk, cherrytomat og salat.

Antall porsjoner

Ingredienser

4 skiver landbrød gjerne av surdeig, eller rugbrød
2 ss olivenolje
4 ss TINE Kremgo’® Urter
2 stk små kyllingbryst
½ ts salt
¼ ts nykvernet pepper
1 ss TINE Meierismør
1 stk hvitløksfedd
12 stk cherrytomater
½ stk rødløk
½ ts salt
¼ ts nykvernet pepper
1 ss olivenolje
1 ts sherryeddik
4 stk salatblader

Pynt:

8 stk gressløk eller ramsløk

Slik gjør du det

    1. Stek kyllingbryst i en panne med smør og finhakket hvitløk, dryss på litt salt og pepper. Bak ferdig i ovnen ved 160 °C i ca 10 minutter.
    2. Pensle brødskiven med olje og grill raskt. Smør kremost på skivene.
    3. Topp skivene med salatblader og skiver av kylling.
    4. Del tomatene i små båter som er blandet med finhakket rødløk, olje, eddik, salt og pepper. Pynt med gressløk eller ramsløk.
Tips!

Varier gjerne med ulike kremoster med smak.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat