Grillet landbrød med kylling og kremost
Enkel•15 min min
Grillet landbrød med kylling og kremost passer utmerket som lunsj eller lett middag. Det er enkelt å lage og smaker veldig godt. I tillegg til kyllingen, er brødet toppet med rødløk, cherrytomat og salat.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
4 skiverlandbrød gjerne av surdeig, eller rugbrød
-
2 ssolivenolje
-
4 ss
-
2 stksmå kyllingbryst
-
½ tssalt
-
¼ tsnykvernet pepper
-
1 ss
-
1 stkhvitløksfedd
-
12 stkcherrytomater
-
½ stkrødløk
-
½ tssalt
-
¼ tsnykvernet pepper
-
1 ssolivenolje
-
1 tssherryeddik
-
4 stksalatblader
Pynt:
-
8 stkgressløk eller ramsløk
Slik gjør du det
-
1
Stek kyllingbryst i en panne med smør og finhakket hvitløk, dryss på litt salt og pepper. Bak ferdig i ovnen ved 160 °C i ca 10 minutter.
-
2
Pensle brødskiven med olje og grill raskt. Smør kremost på skivene.
-
3
Topp skivene med salatblader og skiver av kylling.
-
4
Del tomatene i små båter som er blandet med finhakket rødløk, olje, eddik, salt og pepper. Pynt med gressløk eller ramsløk.