
Gratinert ostedipp med løk og bacon
Denne dippen er en perfekt måte å få brukt opp osterester på, og kan serveres til alt av brød.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Stek bacon sprøtt og avkjøl på kjøkkenpapir så fettet renner av. Knus i biter.
- 2
Skjær løk i tynne ringer. Varm smør i en panne, ha i løkringer, salt, pepper og sukker. Stek til gyllen og myk. Finhakk hvitløk og timian og ha i, stek noen minutter til. Avkjøl.
- 3
Sett ovnen på 200 °C. Rør sammen kremost, revet ost, stekt løk og bacon. Stek i 8 minutter, til osten er smeltet og toppen bobler.
- 4
Del bagett i tynne skiver og rist gyllne. Server varm ostedipp med bagettskiver.
Tips
Skjær ruter i et helt (helst noen dager gammelt) brød uten å skjære det helt opp. Hell ostedippen ned i furene og stek hele brødet i 15-20 minutter, så har du et fint brytebrød til supper eller gryteretter.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


