
Fylte pizzatots med tomatsausdipp
Fylte pizzatots med Norvegia®, salami og tomatsausdipp - som et alternativ til pizza eller pølser i barnebursdagen, eller som gøyal fingermat på voksenfesten.

Ingredienser
Porsjoner
Slik gjør du
- 1
Riv potetene grovt og legg over i en bolle med kaldt vann. Rør i vannet, sil av og ha på nytt vann. Dette fjerner overflødig stivelse og gjør det lettere å samle potetene. Ha potetene over på kjøkkenpapir, klem vannet ut og tørk godt.
- 2
Rør egg, salt og pepper inn i potetraspet.
- 3
Del osten i 16 biter på ca. 1 x 2 cm og del salamiskivene i halve. Rull salami rundt ostebitene.
- 4
Ta en god spiseskje potetmasse i håndflaten, trykk i en ostebit klem rundt. Form til en avlang klumt. Press godt sammen slik at de holder formen. Legg totsene på et bakepapirkledt brett og frys i 30 minutter.
- 5
Ha olje i en kasserolle (eller bruk frityrkoker) og varm opp til 180 °C. Sjekk eventuelt temperaturen ved å stikke håndtaket på en tresleiv ned i oljen, hvis det umiddelbart bruser rundt håndtaket er oljen varm nok. Stek totsene i omganger og legg over på kjøkkenpapir for å renne av seg.
- 6
Server varme tots med salsa.
Tips
Lag gjerne dobbel mengde mens du først er i gang, og la dem være i fryseren til du trenger dem. Frityrstek og server!
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


