
Blomkåltots med ost, skinke og pestodipp
Most blomkål og ost blir deilige pizzatots sammen med skinke, sennep og frisk pesto.

Ingredienser
Antall porsjoner
25
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Kok opp blomkål i biter til mør og la dampe godt av før du moser grovt. Hell av eventuelt vann som skiller seg ut.
- 2
Rør sammen sennep, urter og kavring og rør inn i blomkålmosen. Rør inn egg.
- 3
Del skinken i biter og rør inn sammen med revet ost.
Tips
Tips: Sett gjerne blomkålmosen i kjøleskapet ½ time hvis du har tid. Da blir den lettere å forme til tots.
- 4
Gjør klar en skål med cornflakes – knus den gjerne litt, og en skål med sammenpisket egg. Rull tommelfingerstore biter blomkålmos i hånden, dypp i egg så i cornflakes og legg på bakepapir. Sett i fryseren i 30 minutter.
- 5
Ha bollene i oljen til de har fått en gyllen farge.
- 6
Server blomkåltots med pesto.