Frokost-taco med egg og bacon

Frokost-taco med egg og bacon

0
16
Enkel30 min
Hva med en spicy start på dagen? Har du rester etter fredagstacoen kan du bruke de til frokost dagen etter.

Ingredienser

Antall porsjoner

Tomatsalsa

  • 2 dl
    kidneybønner
  • 12 stk
    cherrytomater
  • 1 stk
    rødløk
  • 2 stk
    chili
  • 2 stk
    vårløk
  • 1 stk
    rød paprika
  • 4 ss
    hakket koriander
  • 2 ss
    olivenolje
  • 1 ss
    limesaft

Slik gjør du det

  1. 1

    Skyll bønnene godt under rennende vann. La renne av seg. Del tomater i biter, hakke rødløk, chili, vårløk og paprika. Bland alt sammen med hakket koriander, olivenolje og limesaft.

  2. 2

    Sprøstek bacon og hakk i biter. Pisk egg med fløte, salt og pepper. Stek eggerøre i en varm panne med litt smør. Rør hele tiden til egget har satt seg. Varm opp ev. tacokjøtt fra dagen før.

  3. 3

    Server tortillalefser med strimlet salat, eggerøre, revet ost, tomatsalsa, sprøstekt bacon og koriander.

Del denne oppskriften: