Frokost-taco med egg og bacon
Enkel•30 min min
Hva med en spicy start på dagen? Har du rester etter fredagstacoen kan du bruke de til frokost dagen etter.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
8 skiverbacon
-
4 stkegg
-
2 ss
-
¼ tssalt
-
¼ tspepper
-
2 dl
-
1 buntkoriander
-
4 stksalatblader
-
4 stktortillalefser
Tomatsalsa
-
2 dlkidneybønner
-
12 stkcherrytomater
-
1 stkrødløk
-
2 stkchili
-
2 stkvårløk
-
1 stkrød paprika
-
4 sshakket koriander
-
2 ssolivenolje
-
1 sslimesaft
Slik gjør du det
-
1
Skyll bønnene godt under rennende vann. La renne av seg. Del tomater i biter, hakke rødløk, chili, vårløk og paprika. Bland alt sammen med hakket koriander, olivenolje og limesaft.
-
2
Sprøstek bacon og hakk i biter. Pisk egg med fløte, salt og pepper. Stek eggerøre i en varm panne med litt smør. Rør hele tiden til egget har satt seg. Varm opp ev. tacokjøtt fra dagen før.
-
3
Server tortillalefser med strimlet salat, eggerøre, revet ost, tomatsalsa, sprøstekt bacon og koriander.