Skip to main content

Frokost-taco med egg og bacon

Enkel
30min

Hva med en spicy start på dagen? Har du rester etter fredagstacoen kan du bruke de til frokost dagen etter.

4.8
(17)
Next ImageFrokost-taco med egg og bacon

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

8 skiver
bacon
4 stk
egg
0.25 ts
salt
0.25 ts
pepper
1 bunt
koriander
4 stk
salatblad
4 stk
tortillalefse

Tomatsalsa

2 dl
kidneybønner
12 stk
cherrytomat
1 stk
rødløk
2 stk
chili
2 stk
vårløk
1 stk
rød paprika
4 ss
hakket koriander
2 ss
olivenolje
1 ss
limesaft

Fremgangsmåte

  1. Skyll bønnene godt under rennende vann. La renne av seg. Del tomater i biter, hakke rødløk, chili, vårløk og paprika. Bland alt sammen med hakket koriander, olivenolje og limesaft.

  2. Sprøstek bacon og hakk i biter. Pisk egg med fløte, salt og pepper. Stek eggerøre i en varm panne med litt smør. Rør hele tiden til egget har satt seg. Varm opp ev. tacokjøtt fra dagen før.

  3. Server tortillalefser med strimlet salat, eggerøre, revet ost, tomatsalsa, sprøstekt bacon og koriander.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter