Frokost-taco med egg og bacon

Frokost-taco med egg og bacon

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
Hva med en spicy start på dagen? Har du rester etter fredagstacoen kan du bruke de til frokost dagen etter.

Antall porsjoner

Ingredienser

8 skiver bacon
4 stk egg
2 ss TINE Kremfløte
¼ ts salt
¼ ts pepper
2 dl revet Jarlsberg® Vellagret m/skorpe eller Høvding Sverre
1 bunt koriander
4 stk salatblader
4 stk tortillalefser

Tomatsalsa

2 dl kidneybønner
12 stk cherrytomater
1 stk rødløk
2 stk chili
2 stk vårløk
1 stk rød paprika
4 ss hakket koriander
2 ss olivenolje
1 ss limesaft

Slik gjør du det

    1. Skyll bønnene godt under rennende vann. La renne av seg. Del tomater i biter, hakke rødløk, chili, vårløk og paprika. Bland alt sammen med hakket koriander, olivenolje og limesaft.
    2. Sprøstek bacon og hakk i biter. Pisk egg med fløte, salt og pepper. Stek eggerøre i en varm panne med litt smør. Rør hele tiden til egget har satt seg. Varm opp ev. tacokjøtt fra dagen før.
    3. Server tortillalefser med strimlet salat, eggerøre, revet ost, tomatsalsa, sprøstekt bacon og koriander.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat