Frokost-taco med egg og bacon
Hva med en spicy start på dagen? Har du rester etter fredagstacoen kan du bruke de til frokost dagen etter.
Tomatsalsa
2 dl |
kidneybønner
|
12 stk |
cherrytomater
|
1 stk |
rødløk
|
2 stk |
chili
|
2 stk |
vårløk
|
1 stk |
rød paprika
|
4 ss |
hakket
koriander
|
2 ss |
olivenolje
|
1 ss |
limesaft
|
Slik gjør du det
-
-
Skyll bønnene godt under rennende vann. La renne av seg. Del tomater i biter, hakke rødløk, chili, vårløk og paprika. Bland alt sammen med hakket koriander, olivenolje og limesaft.
-
Sprøstek bacon og hakk i biter. Pisk egg med fløte, salt og pepper. Stek eggerøre i en varm panne med litt smør. Rør hele tiden til egget har satt seg. Varm opp ev. tacokjøtt fra dagen før.
-
Server tortillalefser med strimlet salat, eggerøre, revet ost, tomatsalsa, sprøstekt bacon og koriander.
Kommentarer