Enkel rømmesild

(20)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Rømmesild er et av de tradisjonelle sildeglassene. Her finner du den friskeste oppskriften på hjemmelaget rømmesild med eple og stangselleri.

Antall porsjoner

8

Ingredienser

600 gsursild
1 stkgrønt eple
2 stilkerstangselleri
½ stkløk
3 dlTINE Seterrømme
1 tssukker
1 sseddik
1 kvistkruspersille, finhakket
 Les kommentarer (8) Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Sil godt av laken på sursilden og ha den i en bolle.
    2. Kutt eple, stangselleri og løk i små terninger, og bland med sild, rømme, sukker, eddik og persille.
    3. Ha silden over på glass og server. Oppbevares kjølig.

Tips:

Bruk sursild som base og lag forskjellige typer sild ut fra det på 1-2-3. Bland inn ekstra løk, så har du løksild. Eller sil av laken og bland inn litt sennepssaus og rømme, så har du sennepssild.

Kommentarer

  Legg til kommentar