Håndkle og blad
Endive med blåmuggost, nøtter og honning
(00)

Endive med blåmuggost, nøtter og honning

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Dette er en rask aperitiff med sprø salat, knasende nøtter, fyldig ost og søt honning. Du kan velge hvilken blåmuggost du foretrekker etter hvor kraftig smak du ønsker. Test deg frem med Royal Blue, Norzola, Normanna, Fryd Blå Auvergne, Blue d'Auvergne Sancy, Selbu Blå eller Selbu Blå Kraftig. Velbekomme!

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

4
2 stkendiviesalat
200 gSelbu Blå eller annen ønskelig blåmuggost
5 ssvalnøtter eller andre nøtter
2 ssflytende honning
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Løsne bladene på Endive og legg utover et fat.
    2. Smuldre blåmuggosten og fordel i bladene.
    3. Drypp over honning og finhakkede nøtter.
kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat