Endive med blåmuggost, nøtter og honning

Endive med blåmuggost, nøtter og honning

0
4
Enkel10 min
Dette er en rask aperitiff med sprø salat, knasende nøtter, fyldig ost og søt honning. Du kan velge hvilken blåmuggost du foretrekker etter hvor kraftig smak du ønsker. Test deg frem med Norzola, Normanna, Selbu Blå eller Selbu Blå Kraftig. Velbekomme!

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 2 stk
    endiviesalat
  • 200 g
    Selbu Blå® Original eller annen ønskelig blåmuggost
  • 5 ss
    valnøtter eller andre nøtter
  • 2 ss
    flytende honning

Slik gjør du det

  1. 1

    Løsne bladene på Endive og legg utover et fat.

  2. 2

    Smuldre blåmuggosten og fordel i bladene.

  3. 3

    Drypp over honning og finhakkede nøtter.

Del denne oppskriften: