Endive med blåmuggost, nøtter og honning

Endive med blåmuggost, nøtter og honning

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 10 min
Dette er en rask aperitiff med sprø salat, knasende nøtter, fyldig ost og søt honning. Du kan velge hvilken blåmuggost du foretrekker etter hvor kraftig smak du ønsker. Test deg frem med Royal Blue, Norzola, Normanna, Fryd Blå Auvergne, Blue d'Auvergne Sancy, Selbu Blå eller Selbu Blå Kraftig. Velbekomme!

Antall porsjoner

Ingredienser

2 stk endiviesalat
200 g Selbu Blå eller annen ønskelig blåmuggost
5 ss valnøtter eller andre nøtter
2 ss flytende honning

Slik gjør du det

    1. Løsne bladene på Endive og legg utover et fat.
    2. Smuldre blåmuggosten og fordel i bladene.
    3. Drypp over honning og finhakkede nøtter.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat