Dipp med kremost til jul
En kremostdipp formet som et juletre blir garantert et blikkfang til årets juletapas! Den er superenkel å lage, smaker helt nydelig og passer perfekt sammen med tynne kjeks.
Enkel•20 min•4 personer
Ingredienser
- 2 stykk TINE® Kremgo® Urter
- 1.5 dl hakkede urter, f.eks kruspersille, gressløk og/eller dill
- 2 ss pinjekjerner
- 3 ss granateplekjerner
- 10 g TINE® Norsk Cheddar, til stjernen på toppen
- 1 pakke tynne kjeks, til servering
Slik gjør du
1
Rør kremosten sammen, legg ostemassen over på et stykke plastfolie og form den til en kjegle.
TipsLegg gjerne "treet" i kjøleskapet i ca. 10 minutter, slik at den lettere holder fasongen.
2
Dryss urtene jevnt ut på et lite fat og rull kjeglen i urtene.
3
Sett juletreet over på en serveringstallerken eller et lite fat og pynt treet med pinjekjerner, granateplekjerner og en liten ostestjerne i toppen. Server med tynne kjeks.