Cheese balls med soltørket tomat

Cheese balls med soltørket tomat

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 40 min
Cheese balls med spekeskinke og soltørket tomat er perfekt til tapasbordet eller som appetittvekker når du har gjester på middag.

Antall porsjoner

Ingredienser

2 pakker TINE Kremgo’® Naturell
2 ss finhakkede soltørkede tomater
2 ss finhakket basilikum

Topping

4 ss finhakkede soltørkede tomater
8 skiver spekeskinke

Slik gjør du det

    1. Bland kremost med finhakkede soltørkede tomater og basilikum. Form til kuler på ca. 3 cm i diameter og la stå kaldt i ca. 30 minutter så de setter seg.
    2. Rull kulene i finhakkede soltørkede tomater. Del spekeskinke i biter og fest til kulene med en cocktailpinne før servering.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat