Ostekule til Halloween
Alle elsker taco og nachochips. Her får du favorittretten servert som cheese balls formet som gresskar! Ja, alt kan skje på Halloween. Ostekula trenger 2 timer i kjøleskapet så den får satt seg.
Enkel•20 min•4 personer
Ingredienser
- 250 g TINE® Kremgo® Naturell
- 2 dl revet TINE® Norsk Cheddar
- 1 ss hakket løk
- 2 ss tomatsalsa
- 0.5 ts spisskummen
- 1 pose nachochips
- 1 stykk paprika, med stilk
Slik gjør du
1
Bland sammen kremost, revet cheddar, hakket løk, salsa og spiskummen og form til en rund kule. Ha gjerne blandingen over i en frysepose eller pakk den i plastfolie så det er lettere å forme den og mindre grisete.
2
La ligge kaldt i kjøleskapet i minst 2 timer. Knus en håndfull nachochips og rull ostekulen i blandingen så den er godt dekket.
TipsDu kan også rive litt mer cheddar og rulle ostekulen i den.
3
Skjær stilken løs fra paprikaen og plasser på toppen av ostekulen. Server med resten av nachochipsene.
TipsKremostemassen kan også formes til små baller og serveres til aperitiff på nachochips.