Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Ostekule til Halloween

Enkel
20min

Alle elsker taco og nachochips. Her får du favorittretten servert som cheese balls formet som gresskar! Ja, alt kan skje på Halloween. Ostekula trenger 2 timer i kjøleskapet så den får satt seg.

4.4
(9)
Next ImageOstekule til Halloween

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

1 ss
hakket løk
2 ss
tomatsalsa
0.5 ts
spisskummen
1 pose
nachochips
1 stk
paprika med stilk

Fremgangsmåte

  1. Bland sammen kremost, revet cheddar, hakket løk, salsa og spiskummen og form til en rund kule. Ha gjerne blandingen over i en frysepose eller pakk den i plastfolie så det er lettere å forme den og mindre grisete.

  2. La ligge kaldt i kjøleskapet i minst 2 timer. Knus en håndfull nachochips og rull ostekulen i blandingen så den er godt dekket.

    Tips

    Du kan også rive litt mer cheddar og rulle ostekulen i den.

  3. Skjær stilken løs fra paprikaen og plasser på toppen av ostekulen. Server med resten av nachochipsene.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Kremostemassen kan også formes til små baller og serveres til aperitiff på nachochips.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter