Ostekule til Halloween

Ostekule til Halloween

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
Alle elsker taco og nachochips. Her får du favorittretten servert som cheese balls formet som gresskar! Ja, alt kan skje på Halloween. Ostekula trenger 2 timer i kjøleskapet så den får satt seg.

Antall porsjoner

Ingredienser

2 pakker TINE Kremgo’® Naturell
2 dl revet cheddar
1 ss hakket løk
2 ss tomatsalsa
½ ts spisskummen
1 pose nachochips
1 stk paprika med stilk

Slik gjør du det

    1. Bland sammen kremost, revet cheddar, hakket løk, salsa og spiskummen og form til en rund kule. Ha gjerne blandingen over i en frysepose eller pakk den i plastfolie så det er lettere å forme den og mindre grisete.
    2. La ligge kaldt i kjøleskapet i minst 2 timer. Knus en håndfull nachochips og rull ostekulen i blandingen så den er godt dekket.
      Tips!

      Du kan også rive litt mer cheddar og rulle ostekulen i den.

    3. Skjær stilken løs fra paprikaen og plasser på toppen av ostekulen. Server med resten av nachochipsene.
Tips!

Kremostemassen kan også formes til små baller og serveres til aperitiff på nachochips.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat