Ostekule til Halloween
Enkel•20 min min
Alle elsker taco og nachochips. Her får du favorittretten servert som cheese balls formet som gresskar! Ja, alt kan skje på Halloween. Ostekula trenger 2 timer i kjøleskapet så den får satt seg.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
250 g
-
2 dlrevet TINE® Norsk Cheddar
-
1 sshakket løk
-
2 sstomatsalsa
-
½ tsspisskummen
-
1 posenachochips
-
1 stkpaprika med stilk
Slik gjør du det
-
1
Bland sammen kremost, revet cheddar, hakket løk, salsa og spiskummen og form til en rund kule. Ha gjerne blandingen over i en frysepose eller pakk den i plastfolie så det er lettere å forme den og mindre grisete.
-
2
La ligge kaldt i kjøleskapet i minst 2 timer. Knus en håndfull nachochips og rull ostekulen i blandingen så den er godt dekket.
Tips
Du kan også rive litt mer cheddar og rulle ostekulen i den.
-
3
Skjær stilken løs fra paprikaen og plasser på toppen av ostekulen. Server med resten av nachochipsene.