Ostekule til Halloween

(3)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Alle elsker taco og nachochips. Her får du favorittretten servert som cheese balls formet som gresskar! Ja, alt kan skje på Halloween. Ostekula trenger 2 timer i kjøleskapet så den får satt seg.

Antall porsjoner

Ingredienser

2 pakkerTINE Kremgo’® Naturell
2 dlrevet cheddar
1 sshakket løk
2 sstomatsalsa
½ tsspisskummen
1 posenachochips
1 stkpaprika med stilk
 Les kommentarer (0) Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Bland sammen kremost, revet cheddar, hakket løk, salsa og spiskummen og form til en rund kule. Ha gjerne blandingen over i en frysepose eller pakk den i plastfolie så det er lettere å forme den og mindre grisete.
    2. La ligge kaldt i kjøleskapet i minst 2 timer. Knus en håndfull nachochips og rull ostekulen i blandingen så den er godt dekket.

      Tips:

      Du kan også rive litt mer cheddar og rulle ostekulen i den.

    3. Skjær stilken løs fra paprikaen og plasser på toppen av ostekulen. Server med resten av nachochipsene.

Tips:

Kremostemassen kan også formes til små baller og serveres til aperitiff på nachochips.

Kommentarer

  Legg til kommentar