
Rød ostekule
Dessert, snacks eller dip? Det spiller ingen rolle, for cheese balls er godt! Husk at ostekula trenger 2 timer i kjøleskapet så den får satt seg.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
TIL SERVERING
Fremgangsmåte
- 1
Bland sammen kremost, finrevet appelsinskall og bringebær til bærene er most og alt er godt blandet. Rør inn ønsket mengde fargepasta om du ønsker mer rødfarge.
- 2
Form blandingen til en stor kule, pakk i plast og legg kaldt i kjøleskapet minst 2 timer så den får satt seg. Rull den i knuste, frysetørkede jordbær og tranebær så den er helt dekket.
- 3
Server ostekulen med vaffelkjeks rundt, og friske bringebær til.
Tips
Frysetørrede bringebær eller blåbær smaker like godt som jordbær. Eller kanskje du vil rulle den røde osteballen i sjokoladesprinkler, kjekssmuler eller granateplekjerner? Slipp fantasien løs.
Tips
Kremostemassen kan også formes til små baller og serveres til aperitiff på kjeks.