Skip to main content

Rød ostekule

Enkel
20min

Dessert, snacks eller dip? Det spiller ingen rolle, for cheese balls er godt! Husk at ostekula trenger 2 timer i kjøleskapet så den får satt seg.

3.3
(4)
Next ImageRød ostekule

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

1 ts
finrevet appelsinskall
75 g
friske bringebær
0.125 ts
pastafarge

TIL SERVERING

3 ss
frysetørret jordbær og/eller tranebær
1 stk
vaffelkjeks fylt
150 g
friske bringebær

Fremgangsmåte

  1. Bland sammen kremost, finrevet appelsinskall og bringebær til bærene er most og alt er godt blandet. Rør inn ønsket mengde fargepasta om du ønsker mer rødfarge.

  2. Form blandingen til en stor kule, pakk i plast og legg kaldt i kjøleskapet minst 2 timer så den får satt seg. Rull den i knuste, frysetørkede jordbær og tranebær så den er helt dekket.

  3. Server ostekulen med vaffelkjeks rundt, og friske bringebær til.

    Tips

    Frysetørrede bringebær eller blåbær smaker like godt som jordbær. Eller kanskje du vil rulle den røde osteballen i sjokoladesprinkler, kjekssmuler eller granateplekjerner? Slipp fantasien løs.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Kremostemassen kan også formes til små baller og serveres til aperitiff på kjeks.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter