Butterdeigsterte med fetaost
Smakfull butterdeigsterte med aspargestopper, cherrytomater og salatost som kan nytes som en egen rett eller som tilbehør.
Enkel•40 min•4 personer
Ingredienser
- 2 stykk plater butterdeig
- 0.5 ss hvetemel, til kjevlen
- 1 stykk sammenpisket egg
- 1 pakke aspargestopp
- 8 stykk cherrytomat, delt i to
- 200 g fetaost, (oljen siles fra)
Slik gjør du
1
Ta ut butterdeigsplatene fra fryseren og la dem tine på kjøkkenbenken i ca. 10 min.
2
Sett stekeovnen på 225 °C.
3
Del butterdeigsplatene i to og kjevle de litt ut med mel på begge sider.
4
Pensle kantene med sammenpisket egg.
5
Fordel aspargestopper, cherrytomat og fetaost i midten.
6
Stek tertene i ovnen i ca. 20 min, fram til de er lys brune.
TipsPynt tertene med ruccolablader før servering.