Skip to main content

Butterdeigsterte med fetaost

Enkel
40min

Smakfull butterdeigsterte med aspargestopper, cherrytomater og salatost som kan nytes som en egen rett eller som tilbehør.

3.4
(37)
Next ImageButterdeigsterte med fetaost

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

2 stk
plater butterdeig
0.5 ss
hvetemel til kjevlen
1 stk
sammenpisket egg
1 pakke
aspargestopp
8 stk
cherrytomat delt i to
200 g
fetaost (oljen siles fra)

Fremgangsmåte

  1. Ta ut butterdeigsplatene fra fryseren og la dem tine på kjøkkenbenken i ca. 10 min.

  2. Sett stekeovnen på 225 °C.

  3. Del butterdeigsplatene i to og kjevle de litt ut med mel på begge sider.

  4. Pensle kantene med sammenpisket egg.

  5. Fordel aspargestopper, cherrytomat og fetaost i midten.

  6. Stek tertene i ovnen i ca. 20 min, fram til de er lys brune.

    Tips

    Pynt tertene med ruccolablader før servering.

Trykk for å vurdere oppskriften

Flere fristende oppskrifter