Blomkåltots med brie, skinke og pestodipp

Blomkåltots med ost, skinke og pestodipp

Kommentarer 0
  • Middels
  • 90 min
Most blomkål og ost blir deilige pizzatots sammen med skinke, sennep og frisk pesto.

Antall stykker

Ingredienser

1 stk blomkål ca.500 gram
½ ss sennep
1 ts tørkede urter f.eks. oregano, timian og persille
2 ss kavringer eller griljermel
1 stk egg
50 g kokt skinke
250 g TINE Revet Ost 4 oster
3 dl cornflakes
1 stk egg til dypping
1 stk glass pesto

Slik gjør du det

    1. Kok opp blomkål i biter til mør og la dampe godt av før du moser grovt. Hell av eventuelt vann som skiller seg ut.
    2. Rør sammen sennep, urter og kavring og rør inn i blomkålmosen. Rør inn egg.
    3. Del skinken i biter og rør inn sammen med revet ost.
      Tips!

      Tips: Sett gjerne blomkålmosen i kjøleskapet ½ time hvis du har tid. Da blir den lettere å forme til tots.

    4. Gjør klar en skål med cornflakes – knus den gjerne litt, og en skål med sammenpisket egg. Rull tommelfingerstore biter blomkålmos i hånden, dypp i egg så i cornflakes og legg på bakepapir. Sett i fryseren i 30 minutter.
    5. Gjør klar en skål med cornflakes – knus den gjerne litt, og en skål med sammenpisket egg. Rull tommelfingerstore biter blomkålmos i hånden, dypp i egg så i cornflakes og legg på bakepapir. Sett i fryseren i 30 minutter.
    6. Server blomkåltots med pesto.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat