Håndkle og blad
Blomkåltots med brie, skinke og pestodipp
(11)

Blomkåltots med ost, skinke og pestodipp

  • Utførelse

    Middels
  • Tid

Most blomkål og ost blir deilige pizzatots sammen med skinke, sennep og frisk pesto.

Håndkle

Ingredienser

Antall stykker

25
1 stkblomkål ca.500 gram
½ sssennep
1 tstørkede urter f.eks. oregano, timian og persille
2 sskavringer eller griljermel
1 stkegg
50 gkokt skinke
250 gTINE Revet Ost 4 oster
3 dlcornflakes
1 stkegg til dypping
1 stkglass pesto
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Kok opp blomkål i biter til mør og la dampe godt av før du moser grovt. Hell av eventuelt vann som skiller seg ut.
    2. Rør sammen sennep, urter og kavring og rør inn i blomkålmosen. Rør inn egg.
    3. Del skinken i biter og rør inn sammen med revet ost.
      Blått hjerte
      Tips!

      Tips: Sett gjerne blomkålmosen i kjøleskapet ½ time hvis du har tid. Da blir den lettere å forme til tots.

    4. Gjør klar en skål med cornflakes – knus den gjerne litt, og en skål med sammenpisket egg. Rull tommelfingerstore biter blomkålmos i hånden, dypp i egg så i cornflakes og legg på bakepapir. Sett i fryseren i 30 minutter.
    5. Gjør klar en skål med cornflakes – knus den gjerne litt, og en skål med sammenpisket egg. Rull tommelfingerstore biter blomkålmos i hånden, dypp i egg så i cornflakes og legg på bakepapir. Sett i fryseren i 30 minutter.
    6. Server blomkåltots med pesto.
kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat