
Bakt potet med meksikansk vri
Bakt potet fylt med krydret kjøttdeig, mais og vårløk og toppet med smeltet ost. Et godt lite måltid i seg selv, og et godt alternativ til fredags-taco.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Sett ovnen på 200 °C. Vask og tørk potet og ha i en ildfast form. Gni med olje og dryss med salt og pepper. Stek i ovnen i ca. 50-60 minutter eller til mør.
Tips
Steketiden på potetene varierer etter størrelsen på poteten. De største bakepotetene trenger 1 time, mens en vanlig potet trenger rundt 30 minutter.
- 2
Fres kjøttdeig i smør i en stekepanne og hakk i små biter. Rør inn tacokrydder og stek til akkurat gjennomstekt.
Tips
Spe med noen spiseskjeer vann om det blir for tørt.
- 3
Sett ovnen opp til 250 °C. Vend mais, hakket vårløk og salsa inn i kjøttet. Skjær et kryss i den bakte poteten og brett sidene ut. Fyll poteten med kjøttblandingen og topp med ost.
- 4
Gratiner potetene øverst i ovnen i et par minutter eller til osten er smeltet og gyllen. Server med frisk vårløk og rømme.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter
