
Vannbakkels med sjokoladekrem
Middels•35 min min
Ingredienser
Antall porsjoner
Vannbakkelsrøre:
-
2 dlvann
-
125 g
-
125 gsiktet hvetemel
-
4 stkegg
Sjokoladekrem:
-
2 dlTINE® Kremfløte , avkjølt
-
1 sssukker
-
2 sskakao
Slik gjør du det
-
1
Sett stekeovnen på 225°C og finn fram en stekeplate dekket med bakepapir.
-
2
Kok opp vann og smør. Tilsett mel og rør til deigen slipper kjelen. Avkjøl noe.
-
3
Rør deretter inn ett og ett egg om gangen. Det er viktig at du rører godt mellom hvert egg for å få vannbakkelsene luftige. Ha så røren i sprøytepose (evt klipp hull i hjørnet av en vanlig brødpose) og sprøyt deigen i ca. 24 topper på den smurte stekeplaten. Du kan goså eventuelt også sette røren med to spiseskjeer på bakepapiret.
-
4
Stek vannbakkelsene midt i ovnen i ca 25 - 30 minutter. Småkakene skal være gyldne og høye og lette. OBS! Det er viktig å ikke åpne stekovnsdøren for evt helt mot slutten av steketiden.
-
5
Avkjøl vannbakkelsene på rist. Del dem i to (klipp gjerne med saks). Fyll vannbakkelsene med den vispede sjokoladekremen rett før servering.