Strull

Strull

9
  • Enkel
  • 60 min
Strull er knasende gode småkaker som lages i krumkakejernet og rulles sammen til deilige kjeks.

Ingredienser

Utstyr

Krumkakejern
2 ½ dl TINE Kremfløte , eller TINE Seterrømme
100 g sukker
120 g hvetemel
½ dl kaldt vann

Slik gjør du det

    1. Visp kremfløte og sukker. Rør inn siktet mel og kaldt vann. La røren svelle i 30 minutter før steking.
    2. Stek i jern og form til strull med en pinne, bruk gjerne baksiden av en sleiv. Rull strullen i det du tar den ut av jernet, ellers stivner den.
    3. Oppbevar i tett boks.
Tips

Strull passer perfekt til is og kremdesserter.

Kommentarer

  • Edvart

    7 måneder siden
    drit godt

     (0)


Det er mye kjærlighet i god mat