
Rislapper
- Enkel
- 15 min
Kald risgrøt er det perfekte utgangspunkt for rislapper, enten det er restegrøt eller du kjøper ferdiglaget. Server gjerne med litt rømme blandet med jordbørsyltetøy.

Ingredienser
5 dl | kald risgrøt (bruk gjerne rester) |
3 ss | sukker |
1 dl | hvetemel |
½ ts | kardemomme |
2 stk | store egg |
2 ss | TINE Meierismør , til steking |
TOPPING
3 dl | TINE Seterrømme |
1 dl | jordbærsyltetøy |
1 dl | pistasjenøtter (kan sløyfes) |


Slik gjør du det
-
-
Ha risgrøt i en bolle, rør inn sukker, hvetemel, kardemomme og egg. Bland godt sammen, til en jevn røre.
-
Stek rislapper i litt smør i en varm stekepanne. Snu dem når røren er stivnet på overflaten.
-
Rør rømme og syltetøy lett sammen og server til de nystekte rislappene. Topp gjerne med litt pistasjnøtter.Tips!
Fruktyoghurt er også godt på rislapper.
-

Tips!
I stedet for risgrøt kan du bruke samme mengde cottage cheese.
Produkter i oppskriften



La deg inspirere



Populært akkurat nå



Kommentarer
Ingvild
Lurte på om eg kunne bruk : No Eggs erstatning i stede for vanlig egg ?
(0)
Annicken , Kokk og kundekonsulent
(0)
Pirkala tunnelabanen
(0)
Annicken , Kokk og kundekonsulent
(0)
Cecilie
(3)
Kvalm mann
(0)
Annicken , Kokk og kundekonsulent
Så leit å høre at du ble kvalm. Kanskje det er noen av ingrediensene du ikke tåler? Håper du føler deg bedre nå :)
(0)
wiebke
(2)
Annicken Rønning Stenmark, Kokk og kundekonsulent
(5)
kitty
(1)
Øyvind , stolt kokk og baker,
(1)