Rislapper

Rislapper

11
  • Enkel
  • 15 min
Kald risgrøt er det perfekte utgangspunkt for rislapper, enten det er restegrøt eller du kjøper ferdiglaget. Server gjerne med litt rømme blandet med jordbørsyltetøy.

Ingredienser

5 dl kald risgrøt (bruk gjerne rester)
3 ss sukker
1 dl hvetemel
½ ts kardemomme
2 stk store egg
2 ss TINE Meierismør , til steking

TOPPING

3 dl TINE Seterrømme
1 dl jordbærsyltetøy
1 dl pistasjenøtter (kan sløyfes)

Slik gjør du det

    1. Ha risgrøt i en bolle, rør inn sukker, hvetemel, kardemomme og egg. Bland godt sammen, til en jevn røre.
    2. Stek rislapper i litt smør i en varm stekepanne. Snu dem når røren er stivnet på overflaten.
    3. Rør rømme og syltetøy lett sammen og server til de nystekte rislappene. Topp gjerne med litt pistasjnøtter.
      Tips

      Fruktyoghurt er også godt på rislapper.

Tips

I stedet for risgrøt kan du bruke samme mengde cottage cheese.

Kommentarer

  • Ingvild

    11 måneder siden
    Hei!
    Lurte på om eg kunne bruk : No Eggs erstatning i stede for vanlig egg ?

     (1)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      11 måneder siden
      Hei Ingvild, Det kan du, men prøv deg frem for best mulig resultat :) Lykke til!

       (1)


Det er mye kjærlighet i god mat