Rømmevafler

Rømmevafler

31
  • Enkel
  • 40 min
Alle liker vafler! Med rømme blir vaflene ekstra gode og ekstra sprø. Server vaflene med det tilbehøret du liker best - syltetøy, sukker, rømme, krem, iskrem eller brunost. Det er bare fantasien som setter grenser.

Ingredienser

6 dl TINE Seterrømme
2 dl vann
200 g hvetemel
1 ts salt
1 ts bakepulver

Slik gjør du det

    1. Bland rømme, vann, mel, salt og bakepulver til en jevn røre. La røren svelle i minst 10 minutter.
    2. Stek sprø rømmevafler i middels varmt vaffeljern.
    3. Server vaflene nystekte.
Tips

Legg ferdigstekte vafler på en rist. Da beholder de den sprø konsistensen. Dersom du legger de oppå hverandre blir de fuktige og myke.

Kommentarer

  • Ole Gunnar

    27 dager siden
    Det hadde vore praktisk om mengda rømme vert oppgjeve i gram, ikkje desiliter, ettersom det er oppgjeve i gram på boksane med Tine-rømme :) Litt "klinete" å flytte rømma over i desilitermål for å få rett mengde.

     (0)

    • Marit , Kokk og Kundekonsulent

      23 dager siden
      Dette gjør vi på mange av oppskriftene våres for at det skal være mulig å bruke de uten vekt, da det ikke er alle som har dette på kjøkkenet sitt.

      Da det ikke er alt for stor forskjell på dl og gram, så du kan bare bruke to bokser. Da blir det riktig. :)

       (0)


Det er mye kjærlighet i god mat