Rømmevafler

(141)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Alle liker vafler! Med rømme blir vaflene ekstra gode og ekstra sprø. Server vaflene med det tilbehøret du liker best - syltetøy, sukker, rømme, krem, iskrem eller brunost. Det er bare fantasien som setter grenser.

Antall porsjoner

Ingredienser

6 dlTINE Seterrømme
2 dlvann
200 ghvetemel
1 tssalt
1 tsbakepulver
 Les kommentarer (25) Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Bland rømme, vann, mel, salt og bakepulver til en jevn røre. La røren svelle i minst 10 minutter.
    2. Stek sprø rømmevafler i middels varmt vaffeljern.
    3. Server vaflene nystekte.

Tips:

Legg ferdigstekte vafler på en rist. Da beholder de den sprø konsistensen. Dersom du legger de oppå hverandre blir de fuktige og myke.

Kommentarer

  Legg til kommentar