Matpakkevafler med spinat og gulrot
Enkel•45 min min
Disse matpakkevaflene med spinat og gulrot er gylne på utsiden og grønne på innsiden. Supre i matpakka, til frokost eller som lunsj.
Ingredienser
Antall stykker
-
100 gspinat
-
2 stkgulrøtter
-
5 dl
-
3 stkegg
-
150 ghvetemel
-
150 gsammalt hvete, fin
-
1 tsbakepulver
-
½ tssalt
-
2 ssTINE® Meierismør til steking
Pålegg
-
16 skiver
-
8 stksalatblader
-
8 stkepler delt i skiver eller båter
Slik gjør du det
-
1
Rens, skyll og tørk spinat. Skrell og riv gulrøttene på et rivjern.
-
2
Kjør spinat, melk og egg sammen til en glatt masse i en blender eller med en stavmikser. Hell blandingen over i en bolle og visp inn det tørre. Vend revne gulrøtter inn i røren og la røren svelle i 20 minutter.
-
3
Smør vaffeljernet med smør og stek fine, gylne vafler over middels varme. Avkjøl vaflene på rist.
-
4
Topp vaflene med Norvegia® i skiver, salat og epleskiver.
Tips
Vaflene kan fylles med mye annet godt som for eksempel TINE Kremgo® og røkelaks, ost og skinke eller pesto, tomat, ost og ruccula.