Skip to main content

Matpakkevafler med spinat og gulrot

Enkel
45min

Disse matpakkevaflene med spinat og gulrot er gylne på utsiden og grønne på innsiden. Supre i matpakka, til frokost eller som lunsj.

4.7
(10)
Next ImageMatpakkevafler med spinat og gulrot

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

100 g
spinat
2 stk
gulrøtter
3 stk
egg
150 g
hvetemel
150 g
sammalt hvete, fin
1 ts
bakepulver
0.5 ts
salt
2 ss
TINE® Meierismør til steking

Pålegg

8 stk
salatblad
8 stk
eple delt i skiver eller båter

Fremgangsmåte

  1. Rens, skyll og tørk spinat. Skrell og riv gulrøttene på et rivjern.

  2. Kjør spinat, melk og egg sammen til en glatt masse i en blender eller med en stavmikser. Hell blandingen over i en bolle og visp inn det tørre. Vend revne gulrøtter inn i røren og la røren svelle i 20 minutter.

  3. Smør vaffeljernet med smør og stek fine, gylne vafler over middels varme. Avkjøl vaflene på rist.

  4. Topp vaflene med Norvegia® i skiver, salat og epleskiver.

    Tips

    Vaflene kan fylles med mye annet godt som for eksempel TINE Kremgo® og røkelaks, ost og skinke eller pesto, tomat, ost og ruccula.
Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Vaflene er aller best nystekte, men smaker også godt kalde. Vaflene er fine å fryse og kan enkelt tines i matpakka.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter