
Matpakkevafler med spinat og gulrot
Disse matpakkevaflene med spinat og gulrot er gylne på utsiden og grønne på innsiden. Supre i matpakka, til frokost eller som lunsj.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Rens, skyll og tørk spinat. Skrell og riv gulrøttene på et rivjern.
- 2
Kjør spinat, melk og egg sammen til en glatt masse i en blender eller med en stavmikser. Hell blandingen over i en bolle og visp inn det tørre. Vend revne gulrøtter inn i røren og la røren svelle i 20 minutter.
- 3
Smør vaffeljernet med smør og stek fine, gylne vafler over middels varme. Avkjøl vaflene på rist.
- 4
Topp vaflene med Norvegia® i skiver, salat og epleskiver.
Tips
Vaflene kan fylles med mye annet godt som for eksempel TINE Kremgo® og røkelaks, ost og skinke eller pesto, tomat, ost og ruccula.
Tips
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


