Skip to main content

Matpakkevafler med banan og cottage cheese

Enkel
35min

Vafler med banan, havregryn og cottage cheese er aller best nystekte, men egner seg også utmerket i matpakka. Oppskriften gir 6-8 vaffelplater.

3.9
(29)
Next ImageMatpakkevafler med banan og cottage cheese

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

3 stk
egg
1 stk
moden banan
1.5 ss
flytende honning
1 dl
hvetemel
2 dl
sammalt hvete, grov
1 dl
havregryn
1 ts
bakepulver
0.25 ts
salt
2 ss
TINE® Meierismør til steking

Fremgangsmåte

  1. Visp sammen egg, melk og cottage cheese i en bolle. Hvis du foretrekker en helt glatt røre kan du kjøre det raskt sammen med en stavmikser.

    Tips

    Har du melk eller fløte som er i ferd med å gå ut på dato, kan du ha litt av det i røren også. Tilsett bare litt mer mel. En vaffelrøre skal være tyktflytende i konsistens.
  2. Mos banan med en gaffel og rør banan, honning og de tørre ingrediensene inn i eggeblandingen til en jevn røre. La røren svelle i 20 minutter.

  3. Varm vaffeljernet. Smør vaffeljernet med smør og stek vaflene til de er gylne. Legg de nystekte vaflene over på en rist og dekk med et klede så de holder seg varme og myke.

  4. Server vaflene toppet med friske bringebær.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Du kan tilsette 1 ts kardemomme eller vaniljesukker i røren for ekstra smak.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter