Matpakkevafler med banan og cottage cheese
Enkel•35 min min
Vafler med banan, havregryn og cottage cheese er aller best nystekte, men egner seg også utmerket i matpakka. Oppskriften gir 6-8 vaffelplater.
Ingredienser
Antall stykker
-
3 stkegg
-
3 dl
-
2 dl
-
1 stkmoden banan
-
1 ½ ssflytende honning
-
1 dlhvetemel
-
2 dlsammalt hvete, grov
-
1 dlhavregryn
-
1 tsbakepulver
-
¼ tssalt
-
2 ssTINE® Meierismør til steking
Slik gjør du det
-
1
Visp sammen egg, melk og cottage cheese i en bolle. Hvis du foretrekker en helt glatt røre kan du kjøre det raskt sammen med en stavmikser.
Tips
Har du melk eller fløte som er i ferd med å gå ut på dato, kan du ha litt av det i røren også. Tilsett bare litt mer mel. En vaffelrøre skal være tyktflytende i konsistens.
-
2
Mos banan med en gaffel og rør banan, honning og de tørre ingrediensene inn i eggeblandingen til en jevn røre. La røren svelle i 20 minutter.
-
3
Varm vaffeljernet. Smør vaffeljernet med smør og stek vaflene til de er gylne. Legg de nystekte vaflene over på en rist og dekk med et klede så de holder seg varme og myke.
-
4
Server vaflene toppet med friske bringebær.