Havrevafler med Camembert og pære
Enkel•30 min min
Vafler med havregryn som toppes med Dovre Ysteri Camembert, pære, valnøtter og honning. En god havrevaffel med deilige smaker!
Ingredienser
Antall stykker
-
½ dlhavregryn
-
3 dl
-
2 stkegg
-
1 dlsukker
-
5 dlhvetemel
-
1 tsbakepulver
-
1 tsvaniljesukker
-
½ tskardemomme
-
3 dl
-
100 gTINE® Meierismør , smeltet
Topping
-
3 stkpærer
-
2 stk
-
24 stkvalnøtter
-
12 tshonning
Slik gjør du det
-
1
Start med å la havregrynene svelle i melken i ca. 30 minutter.
-
2
Pisk egg og sukker lett og bland vekselsvis inn det tørre, kefir og smeltet smør.
-
3
Rør alt til en jevn vaffelrøre. Tilsett havreblandingen til slutt.
-
4
La vaffelrøren svelle i ca. 15 minutter før steking. Dette er viktig for at vaffelrøra skal få den perfekte konsistensen.
-
5
Stek vaflene lysebrune og avkjøl dem på rist for å få en sprø overflate. Hvis du legger dem oppå hverandre, blir vaflene myke.
-
6
Del pærer i to og så i fire. Skjær bort stilk og frøhus. Del pære og ost i tynne skiver. Fordel pæreskiver, 1-2 skiver ost, 2 valnøtter og 1 ts honning på hvert plate.