Havrevafler med Camembert og pære

Havrevafler med Camembert og pære

0
0
Enkel30 min
Vafler med havregryn som toppes med Dovre Ysteri Camembert, pære, valnøtter og honning. En god havrevaffel med deilige smaker!

Ingredienser

Antall stykker

Topping

Slik gjør du det

  1. 1

    Start med å la havregrynene svelle i melken i ca. 30 minutter.

  2. 2

    Pisk egg og sukker lett og bland vekselsvis inn det tørre, kefir og smeltet smør.

  3. 3

    Rør alt til en jevn vaffelrøre. Tilsett havreblandingen til slutt.

  4. 4

    La vaffelrøren svelle i ca. 15 minutter før steking. Dette er viktig for at vaffelrøra skal få den perfekte konsistensen.

  5. 5

    Stek vaflene lysebrune og avkjøl dem på rist for å få en sprø overflate. Hvis du legger dem oppå hverandre, blir vaflene myke.

  6. 6

    Del pærer i to og så i fire. Skjær bort stilk og frøhus. Del pære og ost i tynne skiver. Fordel pæreskiver, 1-2 skiver ost, 2 valnøtter og 1 ts honning på hvert plate.

Tips

Rist gjerne valnøttene i en tørr, varm panne. Da får de en ekstra god smak. 

Del denne oppskriften: