
Grove vafler med ost og skinke
Vaffel i matpakka? Ja, klart det! Disse grove vaflene er gode med pålegg og grønnsaker på. Vaffelrøra er enkel og rask og holder flere dager i kjøleskapet.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Pålegg
Fremgangsmåte
- 1
Smelt smør. Pisk sammen egg og melk. Rør inn mel, bakepulver, kruskakli, havregryn og smeltet smør og pisk til en glatt røre. La hvile i 10 minutter.
- 2
Stek vafler i et varmt vaffeljern penslet med smør. Avkjøl vaflene på rist.
Pålegg
- 3
Smør vaflene med smør og legg på pålegg.
Tips
Pakk gjerne vaflene i plast så de holder seg myke, og pakk gjerne sprø grønnsaker i egne lufttette bokser slik at de holder seg sprø.
Tips
Vaffelrøren kan tilsettes både fløte, rømme eller andre meieriprodukter. Juster eventuelt med mer mel om røren blir for tynn.