Skip to main content

Grove vafler med ost og skinke

Enkel
30min

Vaffel i matpakka? Ja, klart det! Disse grove vaflene er gode med pålegg og grønnsaker på. Vaffelrøra er enkel og rask og holder flere dager i kjøleskapet.

3.8
(108)
Next ImageGrove vafler med ost og skinke

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

3 stk
egg
1.5 dl
sammalt hvete, fin
1.5 dl
hvetemel
2 ts
bakepulver
1 dl
kruskakli
1 dl
havregryn
2 ss
TINE® Meierismør, til steking

Pålegg

8 skiver
salatblad
8 skiver
skinke
18 skiver
agurk
2 dl
spirer, kan sløyfes
4 stk
reddik i skiver

Fremgangsmåte

  1. Smelt smør. Pisk sammen egg og melk. Rør inn mel, bakepulver, kruskakli, havregryn og smeltet smør og pisk til en glatt røre. La hvile i 10 minutter.

  2. Stek vafler i et varmt vaffeljern penslet med smør. Avkjøl vaflene på rist.

Pålegg

  1. Smør vaflene med smør og legg på pålegg.

    Tips

    Pakk gjerne vaflene i plast så de holder seg myke, og pakk gjerne sprø grønnsaker i egne lufttette bokser slik at de holder seg sprø.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Vaffelrøren kan tilsettes både fløte, rømme eller andre meieriprodukter. Juster eventuelt med mer mel om røren blir for tynn.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter