Døler
Tradisjonsrike og lettvinte julekaker som holder seg gode lenge. Mandlene setter en herlig smak, og potetmel og kremfløte i deigen gir kakene en fin konsistens.
Enkel•25 min•1 personer
Ingredienser
- 150 g TINE® Meierismør
- 150 g sukker
- 1.5 dl TINE® Kremfløte
- 100 g potetmel
- 200 g hvetemel
- 2 ts vaniljesukker
- 1 ts bakepulver
- 200 g grovhakkede mandler
Slik gjør du
1
Sett stekeovnen på 175 °C.
2
Rør smør og sukker hvitt. Tilsett vispet fløte. Sikt i hvetemel, potetmel, bakepulver og vaniljesukker og rør i de grovhakkede mandlene.
3
Sett kakene på stekeplaten ved hjelp av to teskjeer og stek dem lyst gylne, ca. 12 minutter.
TipsOppbevar Dølene i en tett boks så holder de seg best.