Oppskrift på Døler. Foto: Astrid Hals
4

Døler

(82)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Tradisjonsrike og lettvinte julekaker som holder seg gode lenge. Mandlene setter en herlig smak, og potetmel og kremfløte i deigen gir kakene en fin konsistens.

Antall porsjoner

Ingredienser

150 gTINE Meierismør
150 gsukker
1 ½ dlTINE Kremfløte
100 gpotetmel
200 ghvetemel
2 tsvaniljesukker
1 tsbakepulver
200 ggrovhakkede mandler

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 175 °C.
    2. Rør smør og sukker hvitt. Tilsett vispet fløte. Sikt i hvetemel, potetmel, bakepulver og vaniljesukker og rør i de grovhakkede mandlene.
    3. Sett kakene på stekeplaten ved hjelp av to teskjeer og stek dem lyst gylne, ca. 12 minutter.

Tips:

Oppbevar Dølene i en tett boks så holder de seg best.

Kommentarer