Skip to main content

Sukkerbro og sommerfuglvinger - kakepynt

Middels
0min

Til Bryllupskake i særklasse passer det fint å binde de to hjerteformede kakebunnene sammen med denne broen.

3.0
(20)
Next ImageSukkerbro og sommerfuglvinger -  kakepynt

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stk
eggehvite
2.5 dl
melis
1 ts
eddik

Fremgangsmåte

  1. Visp eggehvite og melis til en smidig glasur med miksmaster. Tilsett eddik, da blir massen lettere å forme.

  2. Ha glasuren i en plastpose. Klipp et lite hull i spissen og sprøyt figurer etter mønsteret avbildet på et bakepapir.

  3. La figurene tørke minst et døgn før de løsnes forsiktig fra papiret.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Du bør lage kakepynten minst ett døgn før du baker bryllupskaken.

Flere fristende oppskrifter