4-ingrediens oreo-kake

(42)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En enkel dessert med Oreo-kjeks for sjokoladekrem-elskere! Perfekt til Halloween, spesielt om du skal servere noe søtt til mange.

Antall porsjoner

Ingredienser

KJEKSLAG

300 goreokjeks
50 gTINE Meierismør

SJOKOLADEKREM

6 dlTINE Kremfløte
2 dlferdig sjokoladesaus

TOPPING

3 dlTINE Kremfløte
2 ssferdig sjokoladesaus
 Les kommentarer (2) Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Smelt smør og knus Oreokjeks til fine smuler i en kjøkkenmaskin. Vend med smeltet smør.
    2. Pisk kremfløte til luftig krem og vend inn sjokoladesaus.

      Tips:

      I denne oppskriften lager du enkelt sjokoladekrem ved å røre inn ferdigkjøpt sjokoladesaus i pisket krem. Du kan også smelte 200 g god kvalitetssjokolade og vende inn i den piskede kremen når sjokoladen har avkjølt seg litt. Da får du en luksusvariant.

    3. Fordel halvparten av kjeksblandingen i bunnen av en serveringsbolle. Topp med halvparten av sjokoladekremen og gjenta lagene.
    4. Pisk kremfløte til stiv krem og fordel utover toppen. Sprøyt sjokoladesaus i en spiral på toppen og dra baksiden av en kniv fra midten og utover slik at det ser ut som et spindelvev.

Tips:

Legg til friske bær, som bringebær, blåbær eller jordbær, mellom lagene så blir desserten litt friskere.

Kommentarer

  Legg til kommentar