Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Sjokoladekake med Kvikklunsj

Enkel
1t 30min

En saftig sjokoladekake med kremet glasur og Kvikklunsj på toppen er det du trenger etter en lang tur, enten den er på ski eller på beina.

4.1
(120)
Sjokoladekake med Kvikklunsj

Ingredienser

3 dl
sukker
2 stk
egg
5 dl
hvetemel
1 ts
natron
1 ts
bakepulver
1 ts
salt
1 ts
vaniljesukker
1.5 dl
kakao

Glasur

300 g
melis
1 stk
egg
250 g
smeltet sjokoladeplate

Pynt

4 stk
Kvikklunsj

Slik gjør du

  1. Tips

    For å få inn et friskt element, kan du også pynte kakebitene med kandisert appelsinskall. Kjøp ferdig eller lag ved å koke opp appelsinskall i vann. Skift vann og kok opp igjen. Gjenta dette 3-4 ganger for å fjerne bitterstoffene. Kok opp en sukkerlake med 1 del sukker og 1 del vann og kok appelsinskallet til sirupen tykner og avkjøl.

Tips

Denne kaken er veldig saftig og går fint an å lage både en og to dager i forkant av servering. Den er også godt egnet til å fryses, men vent med glasur og pynt til rett før servering.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter