Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Sjokoladefondant

Middels
45min

Den perfekte sjokoladefondanten er så herlig rå i midten at sjokoladen renner litt ut når du setter skjeen i den. Det er derfor viktig at du er nøye med steketemperatur og steketid. Får du til det, er det lite som smaker bedre. Nydelig!

4.3
(3231)
Lagre
Skriv ut

Ingredienser

100 g
mørk sjokolade. For laktosefri oppskrift, velg laktosefri/melkefri sjokolade
100 g
TINE® Meierismør. For laktosefri oppskrift, velg TINE® Laktosefri Meierismør
4 stk
egg
1 dl
sukker
1 dl
hvetemel

Tilbehør:

5 dl
friske bær
3 dl
TINE® Kremfløte. For laktosefri oppskrift, velg TINE® Laktosefri Kremfløte

Slik gjør du

  1. Tips

    Steketiden kan variere i forhold til type ovn og størrelse på porsjonsformene, så test gjerne med én først.

Tips

Du kan gjøre sjokoladefondantene ferdig til steking i god tid før servering. Så kan du for eksempel sette dem i en forvarmet stekeovn mens hovedretten spises. Vi har blitt tipset om at du til og med også kan fryse ned ferdig røre i porsjoner, men husk da å tine dem helt opp før du skal steke dem, slik at du lettere har kontroll med stekeresultatet!

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter