
Rullekake med bringebær
Nydelig rullekake fylt med sommerens bringebær og nydelig kremost.

Ingredienser
Antall porsjoner
Rullekake
Fyll til rullekake
Fremgangsmåte
- 1
Sett ovnen på 250 ºC.
Rullekake trinn for trinn
- 2
Pisk egg og sukker luftig. Bland hvetemel, potetmel og bakepulver og rør det i eggblandingen til en glatt røre.
- 3
Legg bakepapir i langpannen. Fordel røren utover papiret. Stek midt i ovnen i ca. 5 minutter.
- 4
Fukt et håndkle og legg på kakerist. Hvelv den stekte kaken på den fuktige håndduken. Løsne papiret fra kaken. Avkjøl kaken med langpannen veltet over.
Fyll til rullekake
- 5
Pisk fløte og bland med kremost og vaniljesukker. Fordel blandingen over og strø på bringebær.
- 6
Rull sammen rullekaken fra langsiden. La kaken ligge kjølig til servering.
Tips
Pynt med bringebær og melisdryss.
Tips
Her kan du bruke de bærene du selv ønsker. Får du ikke tak i bær, går det fint an å bruke ferdig syltetøy i stedet.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



