Rullekake med bringebær
Enkel•30 min5 min
Nydelig rullekake fylt med sommerens bringebær og nydelig kremost.
Ingredienser
Antall porsjoner
Rullekake
-
3 stkegg
-
1 ½ dlsukker
-
1 dlhvetemel
-
1 dlpotetmel
-
1 ½ tsbakepulver
Fyll til rullekake
-
2 dl
-
2 pakker
-
2 tsvaniljesukker
-
2 dlbringebær
Slik gjør du det
-
1
Sett ovnen på 250 ºC.
Rullekake trinn for trinn
-
2
Pisk egg og sukker luftig. Bland hvetemel, potetmel og bakepulver og rør det i eggblandingen til en glatt røre.
-
3
Legg bakepapir i langpannen. Fordel røren utover papiret. Stek midt i ovnen i ca. 5 minutter.
-
4
Fukt et håndkle og legg på kakerist. Hvelv den stekte kaken på den fuktige håndduken. Løsne papiret fra kaken. Avkjøl kaken med langpannen veltet over.
Fyll til rullekake
-
5
Pisk fløte og bland med kremost og vaniljesukker. Fordel blandingen over og strø på bringebær.
-
6
Rull sammen rullekaken fra langsiden. La kaken ligge kjølig til servering.
Tips
Pynt med bringebær og melisdryss.