Pavlova
Middels
2t 40min
Himmelsk god festkake med marengsbunn, vaniljekremfyll og ferske bær.
3.8
(4318)
Porsjoner
12
Marengsbunn
6 stk 
romtempererte  eggehvite 
2 ts 
 hvitvinseddik, eller bringebæreddik
4 dl 
 sukker 
2 ts 
 maisenna, eller potetmel
1 ts 
 vaniljesukker 
Fyll til Pavlova
3 dl 
5 dl 
romtemperert Piano® Original Vaniljekrem
2 ss 
 sukker 
3 ss 
 sitronsaft (kan sløyfes)
Pynt til Pavlova
300 g 
 bær f. eks. jordbær eller bringebær og  blåbær
2 ss 
revet  kokesjokolade, gjerne hvit
Slik gjør du
Marengsbunn
Tips
Hvis du ønsker en helt sprø bunn, kan du sette den i stekeovn på 80 °C og la den stå i 7-8 timer. En helt sprø bunn kan oppbevares i 2-4 uker i en tett boks. En bunn som er litt seig inni bør brukes senest dagen etter.
Ved servering
Tips
I stedet for kremfløte og vaniljekrem, kan du benytte vår ferdige Piano® Pavlovakrem, som kun skal piskes i 5 minutter. NB: Pavlovakremen bør være kjøleskapskald før pisking.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Varier kremen på pavlova etter ditt eget ønske. I denne oppskriften bruker vi blanding av vanilje- og vanlig krem, men du må gjerne bruke kun vispet krem, gjerne smakt til med litt sitronskall og saft, eller en blanding av vispet krem og ferdig romkrem.





