Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Pavlova med tropisk salsa

Middels
2t 40min

En frisk pavlova med morsomme pikekyss som pynt faller i smak hos både store og små.

4.1
(34)
Lagre
Skriv ut
Pavlova med tropisk salsa

porsjoner

12

6 stk
romtempererte egg
2 ts
hvitvinseddik
4 dl
sukker
2 ts
potetmel
1 ts
vaniljesukker
¼ ts
grønn konditor pastafarge til ønsket farge

Fyll

2 ss
sukker
4 dl
lemoncurd

Tropisk salsa

½ stk
ananas
1 stk
mango
1 ss
honning
8 stk
mynteblad

Topping

4 ss
kokosflak

Slik gjør du

MARENGSBUNN

  1. Tips

    Hvis du ønsker en helt sprø bunn, kan du sette den i stekeovn på 80 °C og la den stå i 7-8 timer. En helt sprø bunn kan oppbevares i 2-4 uker i en tett boks. En bunn som er litt seig inni bør brukes senest dagen etter. 

VED SERVERING

  1. Tips

    I stedet for kremfløte og vaniljekrem, kan du benytte vår ferdige Piano® Pavlovakrem, som kun skal piskes i 5 minutter. NB: Kremen bør være kjøleskapskald før pisking.

Tips

Vil du ikke lage egne pikekyss til pynt kan du kjøpe ferdige i butikken. Du kan også droppe dem helt og heller forme all marengsen til bunnen.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter