Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Pavlova med påskeegg

Enkel
1t 40min

Søte små pavlova-reder fylt med vaniljekrem og påskeegg, er morsomme å servere til påske.

3.8
(24)
Lagre
Skriv ut
Pavlova med påskeegg

porsjoner

10

6 stk
romtempererte eggehvite
2 ts
hvitvinseddik
4 dl
sukker (helst finkornet)
2 ts
potetmel
1 ts
vaniljesukker

Til servering

2 pakke
sjokoladeegg, mandelegg og/eller marsipanegg

Slik gjør du

  1. Tips

    Pavlovaen kan stekes lengre. Jo lengre den stekes jo sprøere blir den. En helt sprø bunn kan oppbevares i 2-4 uker i en tett boks. En bunn som er litt seig inni bør brukes senest dagen etter. 

Tips

Vil du gjøre disse mer avansert, kan du tilføre lemon curd eller karamellsaus, og drysse over kokosflak, revet sjokolade eller kakestrøssel.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter