Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Pavlova-krans med appelsin

Middels
2t 40min

En lekker måte og servere pavlova på! Appelsin, og spesielt rød appelsin i sesong, gir en god kombinasjon av søtt, surt og bittert i møte med marengs.

4
(12)
Lagre
Skriv ut
Pavlova-krans med appelsin

Ingredienser

6 stk
eggehvite
2 ts
hvitvinseddik
4 dl
finkornet sukker
2 ts
potetmel
1 ts
vaniljesukker

Til servering

3 dl
friskpresset appelsinjuice
1 dl
sukker
2 stk
blodappelsin
10 stk
physalis
2 ss
hakkede pistasjnøtter

Slik gjør du

  1. Tips

    Hvis du ønsker en helt sprø bunn, kan du sette den i stekeovn på 80 °C og la den stå i 7-8 timer. En helt sprø bunn kan oppbevares i 2-4 uker i en tett boks. En bunn som er litt seig inni bør brukes senest dagen etter. 

Tips

Du kan toppe kransen med dine favorittbær. Velg gjerne bær i forskjellige farger, men det kan også være fint med bær i kun én fargenyanse, f.eks. jordbær, bringebær og granateple.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter