Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Norge i rødt, hvitt og blått

Middels
1t

17. mai fortjener en riktig overdådig bløtkake med masse god krem og bær. Bruk bær fra fryseren eller kjøp friske bær. Pynt kaken med nasjonalfargene som du får i jordbær eller bringebær, og blåbær.

4.7
(22)
Lagre
Skriv ut
Norge i rødt, hvitt og blått

porsjoner

12

Sukkerbunn:

5 stk
egg
125 g
sukker
125 g
hvetemel
1 ts
bakepulver

Fyll:

5 dl
Piano® Original Vaniljekrem evt. blanding av vispet krem og vaniljekrem
2 dl
mos av bringebær eller jordbær

Til dynking:

1 dl
TINE® Helmelk 3,5 % fett evt. Sunniva Appelsinjuice

Pynt:

6 dl
jordbær evt. bringebær
3 dl
blåbær

Slik gjør du

Tips

Det sies at å bake perfekte sukkerbrød er en kunst. Det er viktig å ikke steke den for lite, men du må heller ikke ta den ut for sent. Her gjelder det å holde tungen rett i munnen.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter