Minipavlova med vaniljekesam
Middels
1t 40min
Server små, søte minipavlovaer fylt med din favorittopping. Vi har fylt dem med Kesam® Vanilje og toppet dem med bær, sjokolade og nøtter.
4.1
(21)

Porsjoner
40
6 stk
romtempererte eggehvite
2 ts
hvitvinseddik
4 dl
sukker
2 ts
potetmel
1 ts
vaniljesukker
Fyll og topping
6 dl
Kesam® Vanilje laktosefri eller Kesam® Vanilje Mager
10 stk
jordbær
10 stk
bjørnebær
30 g
pekannøtt
30 g
mørk sjokolade
4 stk
pasjonsfrukt
Slik gjør du
Tips
Glad i sjokolade? Ha 2 toppede ss kakao i marengsen mot slutten av pisketiden.Tips
Pavlovaen kan stekes lenger. Jo lenger den stekes, jo sprøere blir den. En helt sprø bunn kan oppbevares i 2-4 uker i en tett boks. En bunn som er litt seig inni bør brukes senest dagen etter.
Ved servering
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Topp minipavlovaene med din favorittopping - her er det bare fantasien som setter grenser!



