Det er viktig å ikke overarbeide marengsen, så jobb raskt og presist. Det gjør heller ikke noe om formen blir litt abstrakt for det smaker jo like godt uansett.
Tips
Hvis du ønsker en helt sprø bunn, kan du sette den i stekeovn på 80 °C og la den stå i 7-8 timer. En helt sprø bunn kan oppbevares i 2-4 uker i en tett boks. En bunn som er litt seig inni bør brukes senest dagen etter.
Tips
Husk at alt utstyret må være helt rent når du pisker stiv marengs. Det hjelper også at eggehvitene er romtempererte.
Hjertepavlova
Middels
2t 40min
Vis din kjærlighet med en pavlova formet som et hjerte! Denne er fylt med syrlig bringebærkrem, friske bringebær, søte makroner og syndig sjokolade.
Det er viktig å ikke overarbeide marengsen, så jobb raskt og presist. Det gjør heller ikke noe om formen blir litt abstrakt for det smaker jo like godt uansett.
Tips
Hvis du ønsker en helt sprø bunn, kan du sette den i stekeovn på 80 °C og la den stå i 7-8 timer. En helt sprø bunn kan oppbevares i 2-4 uker i en tett boks. En bunn som er litt seig inni bør brukes senest dagen etter.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Husk at alt utstyret må være helt rent når du pisker stiv marengs. Det hjelper også at eggehvitene er romtempererte.