
Candy-brownie
Enkel•50 min25 min
Dette er browniekaken for sjokoladeelskere og en god måte å få brukt opp det du måtte ha av godteri og sjokolade liggende. Perfekt bursdagskake!
Ingredienser
Antall stykker
-
100 g
-
100 gmørk sjokolade
-
2 ½ dlsukker
-
2 stkegg
-
1 dlhvetemel
-
2 sskakao
Topping
-
1 stkKvikklunsj
-
1 stkJapp-sjokolade
-
1 posenon stop
-
1 stkDaim
-
1 stkmelkerull
Slik gjør du det
-
1
Sett ovnen på 170 °C.
-
2
Smelt smør på lav varme i en kjele (med plass til all røren) og ta til side. Hakk sjokoladen og rør inn i smøret til en jevn blanding.
-
3
Tilsett sukker og rør godt. Visp inn ett og ett egg, sikt hvetemel og kakao og vend inn til godt blandet.
-
4
Fordel røren i en liten smurt langpanneform, ca. 18 x 30 cm, ev. dekk formen med bakepapir. Fordel sjokoladen, og konfekten utover toppen og stek i ovnen i 20-25 minutter. Dekk til toppen underveis så ikke sjokoladen blir brent.
Tips
For å beskytte sjokoladen kan du fordele den i formen først og hell røren over. Da vil ikke utseende blir like morsomt, men det vil bli mange deilige overraskelser inne i brownien.
-
5
Avkjøl kaken noe og dryss over Non stopp før servering.