
Candy-brownie
Dette er browniekaken for sjokoladeelskere og en god måte å få brukt opp det du måtte ha av godteri og sjokolade liggende. Perfekt bursdagskake!

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Topping
Fremgangsmåte
- 1
Sett ovnen på 170 °C.
- 2
Smelt smør på lav varme i en kjele (med plass til all røren) og ta til side. Hakk sjokoladen og rør inn i smøret til en jevn blanding.
- 3
Tilsett sukker og rør godt. Visp inn ett og ett egg, sikt hvetemel og kakao og vend inn til godt blandet.
- 4
Fordel røren i en liten smurt langpanneform, ca. 18 x 30 cm, ev. dekk formen med bakepapir. Fordel sjokoladen, og konfekten utover toppen og stek i ovnen i 20-25 minutter. Dekk til toppen underveis så ikke sjokoladen blir brent.
Tips
For å beskytte sjokoladen kan du fordele den i formen først og hell røren over. Da vil ikke utseende blir like morsomt, men det vil bli mange deilige overraskelser inne i brownien. - 5
Avkjøl kaken noe og dryss over Non stopp før servering.
Tips