Skip to main content

Candy-brownie

Enkel
50min

Dette er browniekaken for sjokoladeelskere og en god måte å få brukt opp det du måtte ha av godteri og sjokolade liggende. Perfekt bursdagskake!

4.1
(18)
Next ImageCandy-brownie

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

100 g
mørk sjokolade
2.5 dl
sukker
2 stk
egg
1 dl
hvetemel
2 ss
kakao

Topping

1 stk
Kvikklunsj
1 stk
Japp-sjokolade
1 pose
non stop
1 stk
Daim
1 stk
melkerull

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 170 °C.

  2. Smelt smør på lav varme i en kjele (med plass til all røren) og ta til side. Hakk sjokoladen og rør inn i smøret til en jevn blanding.

  3. Tilsett sukker og rør godt. Visp inn ett og ett egg, sikt hvetemel og kakao og vend inn til godt blandet.

  4. Fordel røren i en liten smurt langpanneform, ca. 18 x 30 cm, ev. dekk formen med bakepapir. Fordel sjokoladen, og konfekten utover toppen og stek i ovnen i 20-25 minutter. Dekk til toppen underveis så ikke sjokoladen blir brent.

    Tips

    For å beskytte sjokoladen kan du fordele den i formen først og hell røren over. Da vil ikke utseende blir like morsomt, men det vil bli mange deilige overraskelser inne i brownien. 
  5. Avkjøl kaken noe og dryss over Non stopp før servering.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Du kan fordele røren i muffinsformer og stikke en bit sjokolade i hver slik at du får individuelle varianter. 

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter