Candy-brownie

Candy-brownie

6
11
Enkel50 min
Dette er browniekaken for sjokoladeelskere og en god måte å få brukt opp det du måtte ha av godteri og sjokolade liggende. Perfekt bursdagskake!

Ingredienser

Antall stykker

  • 100 g
  • 100 g
    mørk sjokolade
  • 2 ½ dl
    sukker
  • 2 stk
    egg
  • 1 dl
    hvetemel
  • 2 ss
    kakao

Topping

  • 1 stk
    Kvikklunsj
  • 1 stk
    Japp-sjokolade
  • 1 pose
    non stop
  • 1 stk
    Daim
  • 1 stk
    melkerull

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett ovnen på 170 °C.

  2. 2

    Smelt smør på lav varme i en kjele (med plass til all røren) og ta til side. Hakk sjokoladen og rør inn i smøret til en jevn blanding.

  3. 3

    Tilsett sukker og rør godt. Visp inn ett og ett egg, sikt hvetemel og kakao og vend inn til godt blandet.

  4. 4

    Fordel røren i en liten smurt langpanneform, ca. 18 x 30 cm, ev. dekk formen med bakepapir. Fordel sjokoladen, og konfekten utover toppen og stek i ovnen i 20-25 minutter. Dekk til toppen underveis så ikke sjokoladen blir brent.

    Tips

    For å beskytte sjokoladen kan du fordele den i formen først og hell røren over. Da vil ikke utseende blir like morsomt, men det vil bli mange deilige overraskelser inne i brownien. 

  5. 5

    Avkjøl kaken noe og dryss over Non stopp før servering.

Tips

Du kan fordele røren i muffinsformer og stikke en bit sjokolade i hver slik at du får individuelle varianter. 

Del denne oppskriften: