Candy-brownie

Candy-brownie

2
  • Enkel
  • 50 min
  • 25 min
Dette er browniekaken for sjokoladeelskere og en god måte å få brukt opp det du måtte ha av godteri og sjokolade liggende. Perfekt bursdagskake!

Ingredienser

100 g TINE Meierismør
100 g mørk sjokolade
2 ½ dl sukker
2 stk egg
1 dl hvetemel
2 ss kakao

Topping

1 stk kvikklunsj
1 stk Japp-sjokolade
1 pose non stop
1 stk Daim
1 stk melkerull

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 170 °C.
    2. Smelt smør på lav varme i en kjele (med plass til all røren) og ta til side. Hakk sjokoladen og rør inn i smøret til en jevn blanding.
    3. Tilsett sukker og rør godt. Visp inn ett og ett egg, sikt hvetemel og kakao og vend inn til godt blandet.
    4. Fordel røren i en liten smurt langpanneform, ca. 18 x 30 cm, ev. dekk formen med bakepapir. Fordel sjokoladen, og konfekten utover toppen og stek i ovnen i 20-25 minutter. Dekk til toppen underveis så ikke sjokoladen blir brent.
      Tips
      For å beskytte sjokoladen kan du fordele den i formen først og hell røren over. Da vil ikke utseende blir like morsomt, men det vil bli mange deilige overraskelser inne i brownien. 
    5. Avkjøl kaken noe og dryss over Non stopp før servering.
Tips
Du kan fordele røren i muffinsformer og stikke en bit sjokolade i hver slik at du får individuelle varianter. 

Kommentarer

  • Tilda

    7 måneder siden
    Jeg vet den ser så kul ut ❤️❤️🔥

     (0)


Det er mye kjærlighet i god mat