Brownie

Brownies

267
  • Enkel
  • 40 min
  • 20 min
Oppskrift på hjemmelaget brownies med kakao. Så enkelt er det å lage brownies i langpanne!

Ingredienser

Utstyr

Ildfast form på ca. 25x30 cm
300 g TINE Meierismør
4 stk egg
4 dl sukker
3 ½ dl hvetemel
6 ss kakao
1 ts vaniljesukker

Til servering

3 dl TINE Kremfløte
2 dl friske bær

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovn på 175 °C. Til denne oppskriften trenger du en ildfast form eller en liten langpanne på ca. 25x30 cm.
    2. Smelt smør, og sett til side.
    3. Pisk egg og sukker til en jevn blanding. Rør inn smør.
    4. Bland inn hvetemel, kakao og vaniljesukker. Bland akkurat lenge nok til at røren blir klumpfri, ikke lengre.
    5. Hell røren over i en ildfast form eller liten langpanne, dekket med bakepapir. Stek kaken på nederste rille i 25-30 minutter på over og undervarme, eventuelt i 20-25 minutter om du bruker varmluft. Avkjøl kaken før servering.
      Tips

      Ikke stek kaken for lenge. I motsetning til en vanlig sjokoladekake skal brownies være litt bløt og saftig i midten. 

    6. Skjær brownies i firkanter når den er avkjølt. Dryss melis over og server med pisket kremfløte og friske bær til.
      Tips

      Pisk fyldig vaniljesausen til luftig krem. Det er viktig at vaniljesausen er kjøleskapskald før pisking. Vaniljesausen kan også serveres rett fra kartongen. 

Kommentarer

  • Leif-hansolav

    9 dager siden
    EG ELSKA VERKELEG DENNE OPPSKRIFTA, DEN PASSAR PERFEKT FOR ALLE ANLEDNINGAR🎊🎈🎆🎁

     (1)


Det er mye kjærlighet i god mat