Skip to main content

Toblerone-is

Enkel
30min

Hjemmelaget is er alltid en vinner. I denne herlige iskaken får sjokoladen Toblerone spille hovedrollen. Oppskriften er enkel å gjennomføre, og iskaken smaker himmelsk! Selve kaken tar ikke lang tid å tilberede, men husk å sette av minst 6 timer slik at isen stivner i fryseren.

4.0
(44)
Next ImageToblerone-is

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

4 stk
eggeplomme
75 g
melis
1 stk
vaniljestang
200 g
Toblerone
2 ss
cognac

Fremgangsmåte

  1. Visp eggeplommer og melis lyst og lett. Del vaniljestangen i to og skrap ut frøene. Ha det i eggedosisen.

  2. Smelt sjokoladen i vannbad eller mikrobøleovn. Rør sjokoladen i eggedosisen. Tilsett konjakk. Visp fløten striv. Vend den i sjokolademassen og ha alt i en form.

  3. Frys isen i minst 6 timer.

  4. Vend isen ut på serveringsfat i god tid før servering. Pynt med hakket sjokolade og friske bringebær.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Husk at isen skal fryse i minst 6 timer. Iskaken kan med fordel lages dagen i forveien.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter