
Toblerone-is
Hjemmelaget is er alltid en vinner. I denne herlige iskaken får sjokoladen Toblerone spille hovedrollen. Oppskriften er enkel å gjennomføre, og iskaken smaker himmelsk! Selve kaken tar ikke lang tid å tilberede, men husk å sette av minst 6 timer slik at isen stivner i fryseren.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Visp eggeplommer og melis lyst og lett. Del vaniljestangen i to og skrap ut frøene. Ha det i eggedosisen.
- 2
Smelt sjokoladen i vannbad eller mikrobøleovn. Rør sjokoladen i eggedosisen. Tilsett konjakk. Visp fløten striv. Vend den i sjokolademassen og ha alt i en form.
- 3
Frys isen i minst 6 timer.
- 4
Vend isen ut på serveringsfat i god tid før servering. Pynt med hakket sjokolade og friske bringebær.
Tips
Husk at isen skal fryse i minst 6 timer. Iskaken kan med fordel lages dagen i forveien.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



