Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Sukkerredusert ostekake med rosa gelélokk

Middels
40min

Herlig ostekake med litt mindre sukker! Nydelig ostekake med bunn laget av granola, herlig ostekakemasse, sukkerfri bringebærgele og deilige bær. Husk å sette av nok tid til at kaken stiver, den må stå minst 6 timer i kjøleskap for at den skal stivne. Gir ca 10 porsjoner.

4.1
(18)
Sukkerredusert ostekake med rosa gelélokk

Ingredienser

Bunn

1 dl
hasselnøtter
2 dl
granola, sukkerfri
2 cm
finrevet frisk ingefær
½ stk
sitron, skallet og saften

Ostekakemasse

6 stk
gelatinplate
½ stk
sitron, skallet
4 ss
kokende vann
3 ss
ferskpresset sitronsaft

Gelélokk med bær

250 g
friske bringebær (ca. 2 pakker)
125 g
friske rips
1 pakke
Piano® Gelé UTEN sukker med bringebærsmak
5 stk
mynteblad

Slik gjør du

Tips

Gir 1 stykk ostekake, men det er også mulig å lage porsjonsdesserter. Da bruker du 4-6 glass som du fordel miksen i.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter