Sukkerredusert ostekake med rosa gelélokk
Middels
40min
Herlig ostekake med litt mindre sukker! Nydelig ostekake med bunn laget av granola, herlig ostekakemasse, sukkerfri bringebærgele og deilige bær. Husk å sette av nok tid til at kaken stiver, den må stå minst 6 timer i kjøleskap for at den skal stivne. Gir ca 10 porsjoner.
4.1
(18)

Ingredienser
Bunn
1 dl
hasselnøtter
2 dl
granola, sukkerfri
2 cm
finrevet frisk ingefær
½ stk
sitron, skallet og saften
65 g
Ostekakemasse
6 stk
gelatinplate
3 dl
1 pakke
½ stk
sitron, skallet
3 dl
4 ss
kokende vann
3 ss
ferskpresset sitronsaft
Gelélokk med bær
250 g
friske bringebær (ca. 2 pakker)
125 g
friske rips
1 pakke
Piano® Gelé UTEN sukker med bringebærsmak
5 stk
mynteblad
Slik gjør du
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Gir 1 stykk ostekake, men det er også mulig å lage porsjonsdesserter. Da bruker du 4-6 glass som du fordel miksen i.






